Site icon Lykten

VIDEO: Bestemor og barnebarn angrepet av migrant i Frankrike

(Skjermbilde / Twitter)

Videoen opplyses å være fra Bordeaux på mandag den 19. juni. Migranten, Ibrahim B. (29), ble pågrepet og skal være en kjenning av politiet fra før med minst 15 punkter på rullebladet sitt.

Rapporter forteller at de skal være en 73 år gammel kvinne og hennes 7-årige barnebarn som ble angrepet av den afrikanske migranten.

Bestemoren skal ha måttet bli hentet med ambulanse og kjørt til sykehus for behandling. Det er uklart hva slags skader hun fikk.

Fra vi kan se i skrivende stund har ikke en eneste norsk avis eller nyhetsformidler omtalt saken eller vist videoen. Og det kan kun være en grunn til dette. De ønsker ikke at slike bilder og nyheter kommer ut til folket.

Les også: Befolkningsutskiftningen avgjør – 85 prosent av muslimer i Frankrike ga stemmen til Macron

En av de som har reagert på videoen er forfatteren Eric Zemmour, som stilte til presidentvalget i 2022 og har advart for at masseinnvandringen holder på å forandre bildet av landet og at migranter koloniserer Frankrike.

«Så horribelt. Bordeaux i dag. Dette er hva de har gjort mot vårt land. Franskmenn, våkne.»

(Skjermbilde / Twitter)

Les også: Tidligere fransk ambassadør og spionsjef om innvandringen: «Den største trusselen mot sivil fred»

Hendelsen skal ha ført til en opphetet debatt om innvandringspolitikken i Bordeaux og resten av landet. Mange krever nå at landet skjerper grensekontrollene.

En av grunnene til at man skal kontrollere grensene er at dette fører til en bedre oversikt og hvem som kommer og forlater landet. Dette fører til at man får en lavere risiko for terrorisme og kriminelle. I tillegg vil en slik politikk føre til at man beholder det sosiale samholdet, beskytte jobber for innbyggere og sikre at offentlige tjenester som helsetjenester, utdanning og sosiale stønader ikke blir overbelastet.

 

Exit mobile version