Site icon Lykten

VIDEO: Canadiske myndigheter samarbeider med Georges Soros om masseinvandring

I en oppsiktsvekkende pressemelding fra statsminister Justin Trudeau kommer det fram at George Soros har en stor finger med i spillet når det gjelder integrering og bosetting av flyktninger i Canada.

Les også: Soros ber europeiske nasjoner om å ta opp milliardlån for å finansiere masseinnvandringen

GODE VENNER: George Soros (t.v.) og Canadas statsminister, Justin Trudeau har en felles politisk visjon om åpne grenser og en global verden styrt av en liten elite.

I tillegg skal penger fra Soros og canadiske skattebetalere brukes i holdningsskapende arbeid for å bedre folks holdninger til mottak av flyktninger.

Det avsløres også hvordan radikale muslimer har tunge posisjoner i Trudeaus kabinett og omgangskrets, og påvirker hvordan canadiske myndigheter bedriver sin innvandringspolitikk fra muslimske land.

Les også: Storfinansen skjelver – Rotschild og Soros i strupen på Trump

Multimilliardæren og venstreliberaleren George Soros, som blant annet finansierer rasistorganisasjonen Black Lives Matter og regelrette venstre-revolusjonære anarkistgrupper, har gjort seg bemerket som en ekstrem globalist som jobber for å åpne vestlige lands grenser for en hovedsakelig muslimsk masseinnnvandring.

Les også: George Soros finansierer raseopptøyene i USA

Exit mobile version