Site icon Lykten

VIDEO: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

En sjokkerende video viser hvordan en gruppe mannlige flyktninger angriper to eldre menn, som skal ha stoppet et seksuelt overgrep mot en enslig ung kvinne på en T-bane i den tyske byen Munchen.

Bildene viser hvordan flyktningene, som teller minst fem personer og av arabisk bakgrunn, tar tak i en eldre mann, mens de roper ut fornærmelser mot ham.

Den andre eldre mannen kan tydelig sees bli fysisk dratt i, mens han blir holdt i nakken og truet med vold.

Les også: Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

ANGREP ELDRE MENN: Flyktningene skal ha sex-trakassert en ung kvinne inne i en T-banevogn i Munchen. Når hun sa nei til dem, skal en av dem ha slått svært hardt i vinduet i T-banevognen. Da to eldre menn kom til for å forsvare kvinnen, ble de angrepet av flyktningene. (Foto: Youtube).

Politietterforskere i Tyskland har denne uken satt igang en jakt på gjengen, og ber om hjelp fra vitner på T-banevognen.

En lokal innbygger ved navn Tom Roth filmet og la ut filmen av angrepet på de eldre mennene, som ble filmet mellom Sendlinger Tor stasjon og til sentralstasjonen i byen.

Han forteller at angrepet startet da en kvinnelig passasjer ble seksuelt trakassert av en av de mannlige flyktningene. Hun skal ha nektet mannens tilnærming, etter at han skal ha tatt kvinnen på ryggen.

Som følge av avvisningen skal flyktningen ha slått hardt i vinduet i T-banevognen og skapt sinne og uro hos de andre passasjerene.

Da en av de eldre mennene spurte flyktningene om å slutte å være så aggressive og la kvinnen være i fred, så klappet en av dem ham i nedverdigende stil på hodet.

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold

HISSIG STEMNING: Flyktningene var svært hissige og gikk til angrep på de som ønsket å forsvare kvinnen. (Foto: Youtube).

Denne oppførselen førte til en opphisset tone partene imellom.

Hendelsen skal ha skjedd i sentrum av byen, midt på dagen. Mannen som har lastet opp videoen beskriver det som skjedde følgende:

– Dette var i hjertet av Munchen, midt på dagen. Jeg kom på T-banen på Sendlinger Tor og på vei til sentralbanestasjonen. Jeg satt i en fireseter, rett mot en ung kvinne.

– I en fireseter bak kvinnen satt det to asylsøkere. En av dem, en ung mann, sannsynlig med arabisk bakgrunn, plaget kvinnen.

– Han sa noe til henne og spurte ‘Hvorfor svarer du meg ikke på tysk?’

– Kvinnen svarte; ‘Fordi du spurte meg på engelsk’. Jeg tror han hadde hånden sin på hennes rygg. Hun snudde seg og så i min retning.

– Mens T-banen fortsatte, slo asylsøkeren med hånden på vinduet med stor kraft. Jeg tipper at han var sint fordi kvinnen avviste ham. Flere menn ropte ut at han skulle slutte.

Les også: Den viktigste videoen du ser idag

– En av disse mennene, i en fireseter bak meg, ble da berørt på hodet av en av asylsøkerne som hadde på seg en brun jakke. Han strøk mannen på hans skallede hode, for å fornærme ham. Det var en svært respektløs oppførsel, som jeg knapt har sett før.

– Asylsøkeren satt seg ned på setet sitt. Det var nå fire av dem involvert, som stirret på oss og de to eldre mennene.

– Det var rundt 10-15 mennesker ved siden av og bak meg. Situasjonen kom under kontroll når T-banen ankom stasjonen. Jeg ropte at vi skulle ringe politiet.

– Noen av de andre passasjerene ropte at de skulle forlate T-banen, noe de gjorde. Jeg ringte ikke etter politiet, da jeg har blitt fortalt av venner at politiet forteller ofre at de ikke kan gjøre noe med det allikevel.

Politiet i Munchen skal ha startet en etterforskning etter å ha sett videoen da den ble lagt opp på Facebook. Det skal spesielt være mannen med den brune jakken som har fanget politiets interesse.

Les også: Brutal video viser hvordan 12 år gammel hvit gutt blir banket opp av muslimske ungdommer

FYSISK VOLD: En av flyktningene skal ha vært svært aktiv i angrepet på de to eldre mennene. Politiet i Munchen har gått ut offentlig og spør vitner til hendelsen om de har noen opplysninger om ham. (Foto: Youtube).

Politiet sier de jobber med å identifisere mennene i videoen og å finne ut om det faktisk forekom mishandling eller et seksuelt overgrep.

Hendelsen på toget skal være en i en lang rekke lignende saker, hvor asylsøkere og flyktninger har vært involvert i seksuelle overgrep og voldelig oppførsel de siste månedene i Tyskland.

Spesielt de massive seksuelle overgrepene på nyttårsaften i Køln, hvor over 1.000 asylsøkere og flyktninger gikk til angrep på flere hundre tyske jenter, har satt sinnene i kok hos tyskerne.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Roth, som lastet opp filmen på T-banen, avslutter med å si at han mener at kansler Angela Merkel nå må foreta seg noe for å beskytte innbyggerne i landet.

– Jeg føler jeg må dele dette. De som kom opp i denne situasjonen på T-banen ble veldig opprørte. En eldre kvinne sa at hun ikke lenger går ut på kvelden mer. De to eldre herrene sa at det ikke lenger kan fortsette slik.

– Jeg følte meg tryggere i Tyskland for to, tre år siden. Det føles forferdelig og trist.

– Jeg har medfølelse for de menneskene som trenger hjelp. Men noe må skje mot de voldelige og respektløse blant dem. Mange asylsøkere har ingen respekt for kvinner, ingen respekt for menn – tilogmed ikke for de eldre – og iallefall ikke for våre lover og politiet.

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

Exit mobile version