Site icon Lykten

VIDEO – Katy Perry vil ha åpne grenser

Hun får derimot kraftig motstand av journalisten og samfunnskommentatoren Paul Joseph Watson.

Vi kan samtidig legge ved bilder av noen av Perrys hus, for å se om hun lever som hun preker.

BEVERLY HILLS: Her er Katy Perrys hus i Beverly Hills. Med tre meter høye gjerder som sørger for at ingen kommer inn på eiendeommen.

Og her er huset hun hadde rett før det:

HUS NR. 2: Dette huset delte Katy Perry med sin tidligere kjæreste, venstreaktivisten Russel Brand. Metall-porter holder uønskede elementer borte.

Og her er hennes hus før det igjen:

HUS NR. 3: Katy Perrys første hus hadde også høy inngangsport med calling-anlegg. Ikke veldig inkluderende og åpent av pop-stjernen.

Mark Zuckerberg

Men det er ikke bare Katy Perry som forespråker åpne grenser, men selv bor godt beskyttet. Frieord skrev i fjor om Facebook-gründeren Mark Zuckerberg, som også han har gått offentlig ut med støtte til en grenseløs verden. Selv har han og kona bygget en enorm mur rundt sin luksuseiendom på Hawaii.

Les mer: Facebook-grunder raste mot Trumps mur – bygger selv enorm mur rundt sin million-eiendom

ZUCKERBERGS HJEM I CALIFORNIA: «Åpenhet og inkludering»? Slik ser hjemmet til Mark Zuckerberg ut i San Francisco. Det gjenspeiler ikke Facebook-grunderen sine uttalelser vedrørende flyktningkrisen og ønsket om åpne grenser i Europa. Hvor mange flyktninger Zuckerberg har tatt imot på sine enorme eiendommer vites ikke. (Foto: James Aylott).

J.K. Rowling

Og vi er ikke ferdige ennå. Mangemilliardæren og Harry Potter-forfatterinnen, J.K. Rowling, har også gått ut på sin Twitter-profil og snakket varmt om flerkultur og ønsket om å åpne grensene for muslimske flyktninger.

Les mer: Harry Potter-forfatterinne J.K. Rowling utfordret: «Vil du åpne dine hus for flyktninger?»

Selv bor Rowling slik:

LUKSUS: J.K. Rowling kan kose seg på sine mange eiendommer. Denne har 31 rom og er beskyttet av høye gjerder, kameraer og sikkerhetsvakter. På denne måten trenger ikke Rowling å se hva som skjer der ute i den virkelige verden. Men vil hun være snill og åpne noen av de ekstra 30 soverommene opp for flyktningene hun ønsker importert til Europa? Så langt har hun ikke svart på oppfordringen.

Da hun fikk spørsmål om hun var villig til å åpne en av sine eiendommer med blant annet 30 soverom, ble det imidlertid stille hos forfatterinnen.

TILBUD: Journalisten og forfatteren Mike Cernovich sa seg villig til å betale for flyreisen til 100 flyktninger hvis J.K. Rowling kunne huse dem i et av sine palasser i ett år. Det ble svært stille fra Rowling etter tilbudet. (Foto: Twitter).
Exit mobile version