Site icon Lykten

Video: Mørkhudet mann filmer og jubler etter at politibetjenter blir skutt i hodet

Det var på lørdag kveld at to politibetjenter, en mann og en kvinne, ble skutt med flere skudd ved en t-banestasjon i Compton, Los Angeles.

Ifølge lokale myndigheter hadde den sorte gjerningsmannen ventet i bakhold på politiet før han gikk frem og forsøkte å henrette dem mens de satt i sin politibil.

Begge politibetjentene er alvorlig skadet, men overlevde mirakuløst. Det skal dreie seg om en 31-årig mor til en 6-åring som ble skutt i kjeven og armen, og en 24-årig mann som ble truffet i pannen, armen og hånden. 

Hendelsen ble fanget av et overvåkingskamera.

Den siste tidens Black Lives Matter-kampanjer i media har pisket opp en svært hatsk stemning mot politiet i USA, og i særdeles mot hvite politibetjenter som konsekvent blir omtalt som «rasister» og «fascister».

Den mistenkte gjerningsmannen, som beskrives som en sort mann mellom 28-30 år gammel, jages og en belønning på 100.000 dollar har blitt utlovet til den som hjelper å fange ham. President Trump har kalt gjerningsmannen et «dyr» som fortjener dødsstraff.

Det har blitt sluppet løs bilder som viser betjentene i minuttene etter drapsforsøket, med blodet dryppende fra sine skuddsår.

Hør politikvinnen melde inn at de har blitt skutt her. Man kan tydelig høre at den hvite politikvinnen ikke kan snakke ordentlig etter å ha blitt skutt i ansiktet av den mørkhudede mannen.

Daily Mail har nå publisert en ny video filmet av en sort mann umiddelbart etter drapsforsøkene, som mannen ser ut til å ha bevitnet. Han er meget opphisset og ses juble, le og håne de skutte politibetjentene.

På sosiale medier har klippet fått blandede reaksjoner. Noen uttrykker sin avsky over den sorte mannens oppførsel, mens andre poengterer at man helt enkelt reagerer på en måte som mennesker med afrikansk opprinnelse normalt gjør når de er vitne til voldelige hendelser.

Men det stopper ikke der

Det har kommet ut videoer som viser Black Lives Matter-tilhengere som møtte opp utenfor sykehuset der de to politibetjentene ble operert – mens de skrek at de håper at politikvinnen og hennes partner dør. død over politiet og andre grusomme ting.

Det stopper faktisk ikke der heller

Samtidig som 7 politibetjenter har blitt skutt eller forsøkt drept den siste uke i USA har store idrettsligaer som NFL gått ned på kne for å støtte Black Lives Matter-bevegelsen.

Exit mobile version