Site icon Lykten

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

«When they go low, we go high», var en av Hillarys mest kjente uttalelser under valgkampen. Hun påpekte også viktigheten av å respektere valgprosessen og sørge for en fredelig maktovergang.

Hennes tilhengere og grupperinger på venstresiden valgte imidlertid å ikke høre på sin kandidat og sto bak en rekke opptøyer og voldelige angrep gjennom hele gårsdagen.

Frieord påpekte på torsdag hvordan riksmediene i lang tid har hisset opp stemningen og skapt massehysteri blant befolkningen. Overskrifter og artikler som sammenligner Trump med diktatorer og frykt for brudd på menneskerettigheter har skapt et falskt inntrykk som har gitt grobunn for antidemokratiske bevegelser.

Les mer: Ikke bare falsk, men farlig journalistikk

Hele verden fikk se resultatet i går.

Se bildene og videoene her.

TRUMP-TILHENGER: Det var ikke bare bygninger og biler som ble ramponert. Også uskyldige mennesker ble slått og mishandlet av Hillary og Obama-tilhengerne. Her har Youtube-journalisten James Allsup fått et møte med den tolerante og inkluderende venstresiden. (Foto: Privat).

Se video av overfallet her.

Her er en video av Richard Spencer, en leder for den såkalte «Alt-right»-bevegelsen, som blir slått uprovosert i ansiktet under et intervju.

En 10 minutters video med flere innslag fra opptøyene.

Samlet penger for å mishandle barn

Her har noen startet en innsamlingsaksjon for å reise til Washington D.C. for å mishandle Trumps 10-årige sønn.

HATER MOT BARN: Venstresiden har ingen problemer med å involvere barn i sine politiske voldsfantasier. (Foto: Gofundeme.com).

Les mer: Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstruler fra Trump-motstandere

Media og venstresiden var så skråsikre på at de skulle vinne at de begynte å se for scenarioer der Trumps tilhengere ikke ville godta nederlaget og gå ut i gatene og protestere og lage opptøyer. I går så vi hvem som var de virkelige antidemokratene og voldsutøverne.

TRUMP-SUPPORTERE? Venstremedia mente dette var et representativt bilde av de republikanske velgerne. I går var det Hillarys tilhengere og demokratene som sto for volden og opptøyene.
KRITISK: Den populære journalisten og intervjueren Dave Rubin kom med en treffende kommentar om dobbeltmoralen og volden fra venstresiden. (Foto: Twitter).

CNN lagde reportasje om drap på Donald Trump

Den svært Hillary-vennlige nyhetskanalen CNN kom kanskje med den mest sjokkerende TV-reportasjen kort tid før innsvergelsen. Kanalen hadde laget et innslag om hvem som ville ta over i tilfelle noen skulle snikskyte og drepe Donald Trump før han hadde sverget eden. Det hele ble seriøst vurdert med kart over alle politikerne og representantene hos de amerikanske myndighetene i et flere minutter langt innlegg.

Ville angripe Trump-fest med gass

Gravejournalisten James O’Keefe og hans Project Veritas som avslørte hvordan Hillarys kampanje hadde brukt vold og opptøyer som virkemidler mot Trump under valgkampen. De hadde nok engang skaffet seg innsikt i venstresidens voldelige og antidemokratiske virkemidler.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Nå hadde de fanget personer i venstreekstreme organisasjoner som planla å angripe en fest til ære for Trump med syre.

Norske medier

Norske medier ville ikke sette lista noe spesielt høyere og kjørte på med overskrifter og artikler som viser hvorfor opplagstall og antall ansatte er i fritt fall.

Les mer: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

NORSKE MEDIER VISER KLASSE: Det virket som journalistene i riksmedia satt på samme kontor da de skrev om innsvergelsen og talene. Sjelden har de vel avslørt seg selv som i går.

LØGN FRA DAGBLADET: Hva er vel en nyhetsdag uten en løgn? Dagbladet viser at de ikke klarer å gå gjennom en nyhetssyklus uten å tråkke i klaveret. Og i går var intet unntak. Historien om Nancy Sinatras «syrlige kommentar» var selvfølgelig en løgn. (Foto: Dagbladet/Twitter).
Exit mobile version