Site icon Lykten

Video: Stemmetellere drar frem kofferter med stemmer gjemt under bord i delstaten Georgia

Nye sjokkavsløringer lagt frem at Trumps advokater, inkludert tidligere borgermester i New York City, Rudy Giuliani, viser hvordan man tilsynelatende på video har fanget kofferter med «fraværene og militære» stemmer som ble dratt ut fra under et bord i Fulton fylke i delstaten Georgia.

Det sto 22.30 på klokka inne i stemmelokalene, etter at stemmetellingen var avsluttet og man hadde fortalt observatørene og andre arbeidere om å gå hjem.

En kvinne vitnet under ed om at hun så fire «kofferter» bli dratt ut fra under et bord. Dette skjedde samtidig som en valgarbeider fortalte arbeiderne å forlate rommet. Fire personer, inkludert lederen for valgarbeiderne ble igjen og telte stemmer.

«Så hva gjør disse stemmene der separat fra alle de andre valgstemmene og hvorfor ble de kun telt opp etter at hele rommet er tømt og det ikke finnes noen vitner?», sier en av Trumps advokater, Jacki Pick under en høring foran senatet i Georgia.

Pick sier videre at den observatør-manglende tellingen foregikk mellom 22.30 til 01.00 på natten og at stemmetellingen foregikk etter at observatørene fra det republikanske partiet og media hadde blitt sendt hjem.

Pick forteller at antallet valgsedler telt opp i koffertene etter at observatørene og media forlot rommet er «høyere enn marginen på seierstallet», som er påstått å være mindre enn 13.000 stemmer.

Ifølge avisen Daily Mail skal Donald Trump ha ledet valget i delstaten Georgia med over 100.000 stemmer da valgarbeiderne stoppet tellingen og sendte alle observatørene og media hjem. Det påstås at da de startet tellingen igjen etter pausen og til de var ferdige hadde Biden vunnet delstaten.

Demokratene og deres støttespillere hos massemedia, samt på de sosiale plattformene som Facebook, Twitter og Youtube har siden valget ble avsluttet hevdet at det ikke finnes noen bevis for valgjuks. Dette inkluderer såkalte faktasjekker fra demokrat-støttede massemedier og advarsler fra demokrat-støttede plattformer på sosiale medier. Republikanske politikere og advokater har også fått sine kontoer på sosiale medier sensurert og slettet etter høringene.

Det var også en høring med vitner og advokatene i delstaten Michigan der det kom frem omfattende uregelmessigheter og at hvite valgarbeidere og observatører ble utsatt for rasisme.

Exit mobile version