Site icon Lykten

Vil putte innvandrermenn i skoleklasser med 7-årige jenter

Utdanningsminister Gustav Fridolin lovet å løse problemene i den svenske skolen på 100 dager om han fikk velgernes tillit. Det fikk han, men skolens forfall har derimot økt, i takt med at ministeren snakker til lærerne som om de er barnehagebarn og lager hjertefigurer med hendene sine.

HJERTE: Utdanningsminister Gustav Fridolin er i hardt vær om dagen. Men i god sosialdemokratisk stil så er løsningen på en mislykket politikk å presse ennå hardere på i håp om at det løser seg.

Nå kommer Miljøpolitikerens nyeste påfunn. Å putte voksne innvandrermenn i samme klasse som 7- og 8-åringer i grunnskolens 2. klasser.

Les også: Danmark: Tre av fire flyktningbarn var voksne

SVENSKE SKOLEBARN: Hvis utdanningsministeren i Sverige får det som han vil, så kan svenske 2.klassinger snart måtte dele klasserom med kjønnsmodne menn fra Somalia, Afghanistan og Irak. (Foto: Svensk skole/Illustrasjonsbilde).

Det dreier seg i hovedsak om de mange tusentalls unge menn som har kommet til Sverige fra Somalia og Afghanistan, feilaktig omtalt som «enslige flyktningbarn».

Problemet har vært at disse ofte har svært lav, eller ingen utdannelse i det hele tatt. Få kan lese klokken eller vet hvordan man lever i en moderne leilighet. Ofte må de på kurs for å lære å oppføre seg rundt kvinner uten muslimsk tildekning.

Fridolin ble intervjuet av den svenske tabloidavisen Aftonbladet om hvordan den svenske skolen som allerede går på knærne, skal takle den enorme asylflommen som nå rammer landet.

Les også: Flyktningbarn pågrepet for gjengvoldtekt av mindreårig gutt

Et velkjent faktum som politikerne og mediene nekter å forholde seg til er at svært mange av disse unge mennene ofte er betydelig eldre enn hva de har oppgitt til myndighetene.

Gustav Fridolin snakker i sitt forslag om 14-åringer, men disse er i virkeligheten 18 år gamle eller eldre. Det dreier seg også ofte om menn med alvorlig atferdsforstyrrelser, med volds- og kriminalitetsproblemer og iblant krigstraumer.

Mange av disse som nå ønskes plassert med svenske gutter og jenter, bor også som følge av ovennevnte problemer på spesielle barnehjem, med ekspertise for sosialt mistilpassede og kriminelt belastede ungdommer.

LYVER PÅ ALDEREN: Undersøkelser gjort av personer som påstår de er mindreårige for å få asyl i Norden har vist at så mange som 9 av 10 lyver. (Foto: Påståtte flyktningbarn i Sverige).

Les også: Flyktningbarn arrestert for gjengvoldtekt av ung kvinne i Sverige

Utdanningsministeren ønsker nå altså å plassere disse, selv med kunnskap om den svært store utfordringen det vil bli på allerede overarbeidede lærere og ikke minst risikoen for de svenske barna å ha kjønnsmodne migranter med uforutsigbare oppførsel ved siden av seg i klasserommet.

Og selv om kunnskapsnivået kanskje kan være likt mellom en svensk 2. klassing og en somalisk 18-åring, så er de andre aldersrelaterte forskjellene svært store. For ikke å glemme de store kulturelle forskjellene.

Ifølge alternative svenske medier så er dette forslaget bare det nyeste i en lang rekke som illustrerer Fridolin og Miljøpartiet sin mangel på politisk modenhet og uskikkethet til å sitte i en regjering.

Relatert:

– Småjenter antastet av flyktningbarn i svømmehall på Raufoss

– Somalier voldtok 11 år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnsstraff

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– Danmark: Tre av flyktningbarn var voksne

– Flyktningbarn pågrepet for gjengvoldtekt av mindreårig gutt

– 13 år gammel jente voldtatt av utenlandsk ungdom i Danmark

– 15 år gammel jente slått bevisstløs av mørkhudede

– Flyktningbarn arrestert for gjengvoldtekt av ung kvinne i Sverige

Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

– UDI har satt inn vakter for å beskytte hestejenter mot mindreårige asylsøkere

– Ureturnerbar asylsøker dømt for tredje gang for voldtekt

– Afrikansk asylsøker arrestert for overfallsvoldtekt i Trysil

– Afrikansk asylsøker ville ta «selfie» under voldtekten

– Afrikansk asylsøker lo mens han voldtok norsk kvinne i Kristiansand

Exit mobile version