Site icon Lykten

Vil straffe skoler som ikke lærer ut homoseksualitet

(Pixabay).

Den statlige organisasjonen Ofsted, som har tilsyn med britiske skoler, har uttalt at skoler ikke lenger vil kunne få en høyere karakter enn «Behøver forbedring», hvis de unnlater å informere skolebarna om homoseksuell og transseksuell livsstil, samt «alle de beskyttede karakteristikkene», via skolens læreplan. Skoler som får en slik karakter vil bli utsatt for oftere inspeksjoner og vil ikke bli informert før disse finner sted.

En talsmann fra Ofsted uttalte at «Utdanningsdepartmentets retningslinjer gjør det klart at ungdomsskoler må lære ut LGBT-relatert materiale». 

Barneskoler skal ennå få velge om og hvordan de skal omtale homoseksualitet uten nødvendigvis få dårligere karakterer av utdanningsdepartementet.

Nettsiden Breitbart skriver også om hvordan en ansatt ved en statlig kristen skole nylig fikk sparken, da kvinnen hadde vist bekymring på sosiale medier over de nye læreplanene som skal gjøre sex og samlivsutdanning obligatorisk for barneskoleelever helt ned i fireårs-alderen.

I Skottland har man inkludert «LGBTQI likeverd» i læreplanen på alle landets skoler.

Noe av det som kan inkluderes er å invitere skolebarn til «Drag Queen» eventyrstunder for å få en slutt på det som omtales som «intoleranse» overfor menn som kler seg ut som kvinner.

Homoseksualitet på norsk læreplan for skoler

Også i Norge har myndighetene inkludert «seksuell orientering og kjønnsuttrykk» på læreplanen for norske skolebarn.

Fra TV2:

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) sier til TV 2 at han vil at norske skolebarn skal lære om seksuell orientering og kjønnsuttrykk.

– Ja, selvsagt skal det være med. Elevene skal ha kunnskap om ulik seksuell orientering. Vi skal legge grunnlag for å bekjempe fordommer og diskriminering og fremme åpenhet. Så kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk og ulik seksuell orientering skal være med i de nye læreplanene, sier Sanner. (Sitat slutt).

Noe av det som kan inkluderes for norske skolebarn helt ned i barneskolealder, vil ifølge Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet kunne være:

Vil fjerne LGBTQ fra læreplanen

I Brasil har den sittende presidenten valgt å gå den andre veien og planlegger å ta ut LGBTQ-innhold fra skoleplanen.

Exit mobile version