Site icon Lykten

Voldsgalskapen fra Bidens velgere – kvinner, pensjonister og mørhudede slås til blods på gatene i USA

(Skjermbilde/Twitter).

Utslåtte tenner, brukne fingre og sykehusbesøk er bare noe av det Trump-tilhengere ble utsatt for av voldelige og aggressive Joe Biden, Hillary Clinton og Bernie Sanders-tilhengere.

Massemedias hysteri og aggressive propaganda har fått mennesker til å miste forstanden og gjøre ting de vanligvis ikke ville være i stand til. Hva årsaken til dette er, kan diskuteres på mange plan. Men resultatene er krystallklare. Vold og trusler er et av virkemidlene man er villige til å ta i bruk for å skremme folk fra å stemme på president Donald Trump i november.

Vi starter gjennomgangen av den grove volden og hatet med denne nylig opplastede videoen av en kvinne som tydelig har sett for mye på CNN, NBC og lest andre store nyhetsaviser i USA. Det tar tid å bygge opp slikt hysteri og sinne. Og det har massemedia ansvaret for de siste fire årene. Det er viktig å se disse utbruddene for å forstå den mentale tilstanden de som angriper og utøver vold mot Trump-tilhengere.

Les også: Venstrehatet: Skolegutt får brillene knust, slått og spyttet i ansiktet – «Du har Trump-hatt!»

Under her kommer en rekke grove voldsepisoder fra den siste uken alene.

Vi starter i hovedstaden Washington D.C der en venstreekstrem kvinnemarsj ble arrangert. Den møtte på en pro-Trump demonstrasjon som var arrangert for å støtte den kvinnelige kandidaten til høyesterett, Amy Coney Barrett.

Les også: Video: Joe Biden-tilhenger slo 84-årig kvinne – trakk kniv og truet Trump-velgere

Isabella DeLuca ble brutalt angrepet av en Black Lives Matter mobb mens hun feiret nominasjonsprosessen til dommeren Amy Coney Barrett til høyesterett. En eldre kvinne med Black Lives Matter t-skjorte skal ha kommet opp til Isabella og rev fra henne Trump-flagget hennes. Da hun tok tilbake flagget tok kvinnen kvelertak og slo Isabella i ansiktet. Da kom det plutselig en yngre kvinne ut fra den rasende mobben og ble med på overfallet og dyttet, slo og sparket Isabella.

Les også: «USA SKAL BRENNE»: Antifa ødelegger USA og massemedia er med på laget – se videoene

Isabella måtte kjøres til sykehus der hun fikk nakkestøtte og ble behandlet for blodutredelser, nakkesmerte, uklart syn og svimmelhet. Det ble etterpå klart at de to kvinnene som angrep og overfalt Isabella DeLuca skal ha deltatt i den venstreekstreme «kvinnemarsjen», som er imot nominasjonen av den kvinnelige dommeren. Arrangørene av kvinnemarsjen skal ha mottatt over en kvart milliard kroner av milliardæren George Soros i 2017.

Isabella skriver i ettertid av angrepet av Facebook slettet hele kontoen hennes etter at hun la ut bildene av overfallet og fortalte hva som hadde skjedd med henne. 

Les også: Demokrat trakk kniv – mot kvinnelige republikanerne

Les også: SJOKKVIDEO: Antifa og BLM angriper sort Trump-velger

Afroamerikansk Trump-tilhenger fikk tennene slått ut 

Da forlytter vi oss over til San Francisco der gruppen Team Save America hadde dukket opp utenfor United Nations Plaza og skulle gå videre til hovedkvarteret til nettgiganten Twitter, som ligger noen få kvartaler unna.

Årsaken til demonstrasjonen var at Twitter skal ha blokkert sine brukere fra å spre avisen New York Posts eksplosive korrupsjonsavsløring av presidentkandidaten Joe Biden og han sønn, Hunter Biden.

Les også: Twitter og Facebook sensurerte avsløring om Joe Biden

Flere hundre voldelige motdemonstranter fra terrorgruppen Antifa hadde også dukket opp og angrep den fredelige demonstrasjonen, som raskt måtte avbrytes. En video viser hvordan en av arrangørene, Philip Andersen, ble angrepet og mishandlet grovt.

Anderson har i ettertid publisert et bilde på Twitter, som viser hvordan han har fått sine tenner utslått og blør fra munnen.

«Joe Biden, anser du fremdeles at Antifa bare er en ide?», skriver han i et av sine innlegg.

Les også: CNN må betale erstatning til skoleelev som ble hengt ut som rasist

Dette er skjembilder vi må vise av hans personlige konto, da han har blitt slettet av Twitter.

Nå har Twitter slettet kontoen til den afroamerikanske mannen.

Les også: VIDEO: Black Lives Matter og Antifa angriper homofile aktivister

En annen mann som gikk med en «Trump 2020» t-skjorte. ble også angrepet av mobben og måtte kjøres i ambulanse til sykehus, rapporterer TV-kanalen Fox News.

Ifølge nettsiden Resett skal norske TV2 ha skrevet om overfallet på den afroamerikanske Trump-tilhengeren, men da beleilig utelatt at det var Black Lives Matter og Antifa som sto bak volden.

Det har nå blitt startet en GoFundMe side for Philip Anderson for å betale for de utslåtte tennene og legeutgiftene etter det brutale overfallet.

Les også: Hillary- og Obama-velgere angrep Trump-velgere

Biden-tilhenger angrep 73-årig krigsveteran

En 73-årig Vietnman-veteran som holdt et Trump-skilt ble overfalt på lørdag, ifølge politiet i småbyen Douglas utenfor Boston. Politiet har arrestert 34-årige Kiara Dudley for overfall og mishandling på en eldre person.

ARRESTERT FOR VOLD MOT ELDRE: 34-årige Kiara R. Dudley, er siktet for overfall og mishandling av en Trump-tilhenger. På sitt arrestfoto har kvinnen en Bernie Sanders-button. (Foto: Politiet).

Les også: Sjokkvideo: Biden-tilhengere angriper familie med 7-årig gutt

Et eldre par, inkludert veteranen, hadde stått ved et bilkryss på formiddagen på lørdag og holdt opp Trump-plakater. Etter ca. en halvtime skal den 34-årige kvinnen ha kommet opp til paret og begynt å skjelle dem ut, samt fortalte dem at de må forlate plassen.

«Mens det eldre paret forsøkte å forlate plassen, så fulgte kvinnen etter dem og dyttet 73-åringen med sin kropp», skriver politiet.

«På et tidspunkt tråkket kvinnen på Trump-skiltet og i det krigsveteranen forsøkte å bøye seg ned for å plukke det opp, dyttet kvinnen ham overende og påførte ham en skade på en finger».

Kvinnen ble løslatt mot en kausjon på 250 dollar og må møte i retten klokken 09.00 lokal tid i dag.

Vi kan legge på denne som en ekstra sak, der en kvinne med amerikansk flagg blir trakassert, overfalt og ranet. Selv etter dette fortsatte venstremobben å mobbe henne mens hun gikk fra plassen. Twitter har forsøkt å skjule volden mot kvinnen og gjemt det bak «mulig skadelig materiale» for de som ønsker å se innholdet.

Les også: Ung gutt brutalt mishandlet på skolebuss – fordi han støtter Trump

Michelle Obama i full flamme

Samtidig som all denne volden og angrepet på demokratiet i USA foregår har den tidligere førstedamen, Michelle Obama, gått ut og sagt at alle som setter fokus på volden og uroen, skaper uro og frykt i samfunnet. Og at demonstrasjonene i all hovedsak er fredelige.

Les også: Ny grov vold mot konservative fanget på kamera

Les også: Fikk hjerneblødning – venstreekstremister angrep homofil og asiatisk journalist

 

Exit mobile version