Site icon Lykten

Voldskaos når menn fra den tredje verden presser seg foran ukrainske kvinner og barn

Den polske nyhetsportalen Tarnogorski.info har publisert et klipp filmet av en ukrainsk flyktning som nå har tatt seg inn i Polen.

Filmen viser hvordan ukrainske flyktningkvinner i Kiev forsøker å gå om bord på et tog som skal til Polen. Men rundt omkring dem står aggressive menn fra Midtøsten og Afrika som forsøker å trenge seg inn på toget før dem.

Desperate kvinneskrik høres i videoen og en svært opprørt hvit mann skriker på engelsk til tredje verden-innvandrerne at de skal slippe frem kvinner og barn. Han får imidlertid bare skjellsord tilbake fra innvandrerne.

«Dere dumme dyr!», roper mannen til slutt, mens kaoset på togstasjonen fortsetter.

Ingen av de store massemediene i Vesten har publisert eller skrevet om tilstanden, men heller fokusert på «rasisme», da soldater og vakter på togstasjonene har prioritert kvinner og barn, fremfor voksne menn fra den tredje verden. Og i enkelte tilfeller har de afrikanske og arabiske mennene blitt presset tilbake med makt.

Andre lignende klipp spres på nettet. Ett av dem viser hvordan en knivbevæpnet mørkhudet mann blokkerer inngangen til en tog i Przemyśl og truer mennesker som forsøker å ta seg inn i kupeen.

Tjenestemenn som arbeider ved grensen vitner om at mennene fra Afrika og Midtøsten river ut sengeplasser og stjeler pledd fra ukrainske kvinner og barn, skriver den polske avisen Najwyzszy Czas.

Det polske parlamentsmedlemmet Robert Winnicki advarer på Twitter for utviklingen.

«Polakker ved grensen begynner å frykte for sin sikkerhet, ikke-ukrainske innvandrer går rundt med kniver», skriver han. 

Polakkene har også begynt å gå etablere natteravner og borgervernsgrupper som skal beskytte byenes innbyggere, da udokumenterte migranter fra Afrika og Midtøsten slippes ut av togene fra Ukraina på polske gater. Det har kommet rapporter om at disse har angrepet kvinner på gatene, blant annet i byen Przemyśl.

En svensk uavhengig journalist som er ved grensen mellom Polen og Ukraina bekrefter det som nå skjer.

I følge opplysninger skal ulovlige migranter komme fra Hviterussland til Ukraina og deretter forsøke å blande seg med ukrainske flyktninger. Det skal dreie seg om de samme migrantene som mot slutten av fjoråret forsøkte å presse seg ulovlig gjennom den polske grensen.

Les også: «K*ull deres mødre, rasistiske f*en» – migranter angriper polske grensevakter

Exit mobile version