Site icon Lykten

Ble voldtatt av personalet på pizzeria – «du er en fin blond jente»

Voldtekten fant sted den 6. januar 2016 på Restaurant Väjern, som er en kombinert kiosk og pizzeria, på den vest-svenske plassen Väjern, skriver Fria Tider.

Den 16 år gamle jenta var på pizzeriaen for å blant annet kjøpe røyk.

Irakeren som sto bak kassa ba henne om å vente, mens han gjorde klar en pizza. Han var svært nærgående og spurte jenta blant annet om hvor gammel hun var, om hun var singel og hvor hun bodde.

Når jenta hadde betalt spurte 27-åringen om hun ville ta en røyk sammen med ham. Hun gikk med på det og fulgte etter han på baksiden av bygget.

Mens de røykte begynte irakeren å smigre jenta og fortalte henne at hun var «en fin blond jente». Jenta følte seg ubekvem og sa at hun ville gå. Da presset irakeren seg på henne, holdt henne fast og gikk til angrep.

– Jeg vil! Jeg vil! utbrøt araberen og pekte på underlivet sitt før han voldtok henne.

VÄJERN RESTAURANT. Den 16 år gamle jenta skulle bare inn og kjøpe røyk. Det ble starten på et mareritt for den unge jenta. (Bilde: Fria Tider)

I avhør nektet 27 åringen, som har irakisk statsborgerskap og som trengte en arabisk tolk, for å ha tatt en røyk sammen med jenta. Han hadde heller ingen forklaring på hvorfor hans DNA ble funnet på jentas kropp.

Tingretten mente derimot at historien hans ikke var troverdig og han ble dømt til en minimumsstraff på to år i fengsel. Han må også betal erstatning til jenta på kroner 15.000

Mannen skal også utvises fra Sverige etter å ha sonet straffen. Han får ikke returnere til landet på ti år.

Jenta har hatt det svært tøft etter voldtekten. Hun har søvnproblemer, kjenner seg usikker og hun takler ikke å være alene.

Exit mobile version