Site icon Lykten

WIKILEAKS: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert med de samme pengene

Det var under et intervju med journalisten John Pilger at Julian Assange anklaget Hillary Clinton for å mislede det amerikanske folket om omfanget av støtten til terrorgruppen IS fra Washingtons støttespillere i Midtøsten.

I en epost fra 2014 som ble offentliggjort av Assange og Wikileaks sist måned, så kom det frem at Hillary Clinton, som hadde vært utenriksminister for USA frem til 2013, oppfordret John Podesta å presse Saudi-Arabia og Qatar. (Podesta var på den tiden en rådgiver for Obama, og er nå Hillarys stabssjef red. anm.).

Les også: Krigshisseren Hillary: «Omring Kina med missilforsvar!»

Clinton mente at Saudi-Arabia og Qatar gjennom hemmelige kanaler bidro med finansiell og logistisk støtte til IS og andre radikale sunnimuslimske grupper.

–  Jeg mener at det er den mest signifikante eposten i hele samlingen, forteller Assange til Pilger.

– Alle seriøse analytikere vet det og selv de amerikanske myndighetene er enige i at personer i Saudi-Arabia har støttet IS og finansiert dem, men at de (Saudi-Arabia red. anm), alltid har unnskyldt seg med at det er prinser som med oljepengene sine gjør hva de vil, men at myndighetene tar avstand fra det. Men eposten forteller at det er saudiske myndigheter og regjeringen i Qatar som har finansiert IS.

Les også: Hillary rystet av ny FBI etterforskning – eposter funnet hos sex-skandalisert politiker

PENGER FRA DIKTATURER: Hillary Clinton, Bill Clinton og Clinton stiftelsen skal ha mottatt minst 35 millioner dollar i ulike bidrag fra Saudi-Arabia, Qatar og Marokko. Blant annet fikk Hillarys ektemann, Bill Clinton en million dollar fra Qatar i bursdagsgave i 2011. Gaven skulle til gjengjeld gi Qatar adgang til store kontrakter i Haiti etter jordskjelvet.

Assange forteller så videre i det 25 minutter lange intervjuet med Pilger om interessekonflikten mellom Clintons offisielle stilling som utenriksminister, som hun holdt gjennom hele Obamas første presidentperiode, hennes ektemanns ideelle organisasjoner, samt representanter for myndighetene i Midtøsten, hvis uttalte ønsker om å kjempe mot terrorisme ikke var spesielt ærlige.

Les også: Er IS Vestens hemmelige infanteri i Syria?

Saudi-Arabia, våpenhandel og Clinton

Fra intervjuet:

John Pilger: Saudi-Arabia, Qatar, Marokko og Bahrain, spesielt de to første gir alle disse pengene til Clinton stiftelsen, mens Hillary Clinton er utenriksminister og amerikanske myndigheter godkjenner massive våpensalg, spesielt til Saudi-Arabia.

Julian Assange: Mens Hillary Clinton satt som utenriksminister – og epostene fra Clinton avslører en stor del av dette – så ble verdens største våpenhandel i verden gjennomført med Saudi-Arabia; mer enn 80 milliarder dollar under hennes tid som utenriksminister, noe som doblet USAs våpeneksport.

Les også: VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

MASSIV SKADE: Julian Assange og Wikileaks har åpnet opp pandoras eske og avslørt hvordan regjeringer, politikere og terrororganisasjoner lever av hverandre bak kulissene. Samtidig lider millioner av mennesker nød som følge av denne politikken. De siste avsløringene viser hvordan demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton, visste om Saudi-Arabias finansiering av terrorgruppen IS, men allikevel lot dem kjøpe våpen og aksepterte titalls millioner av dollar fra dem i støtte for sin presidentkampanje. (Foto: Julian Assange).

John Pilger: Konsekvensene av det er at grufulle jihadistgrupper som IS, er bygget opp med penger fra personer som har gitt penger til Clinton stiftelsen?

Julian Assange: Ja.

Les mer: Hillary Clinton ønsket å drepe Wikileaks-gründer Julian Assange med en drone

Pilger spurte også Assange om de stadige beskyldningene fra Clinton-leiren og vestlige medier om at Wikileaks ønsker å avgjøre utfallet av valget i USA neste uke i favør av Donald Trump – etter press fra Russland.

Men Assange avfeide forslaget om at Trump, som ligger tett innpå Clinton, skal ha en sjanse til å vinne valget. Men ikke på grunn som følge av færre stemmer.

– Min analyse er at Trump ikke vil bli tillatt å vinne. Hvorfor sier jeg det? Fordi han ikke har noen større mektige organisasjoner eller grupper på sin side. Trump har ikke en eneste stor gruppe på sin side, kanskje med unntak av evangelikerne, hvis du kan kalle dem gruppe, sa Assange.

– Banker, etterretning, våpenselskaper, utenlandske investorer og så videre er alle bak Hillary Clinton. Og media også. Medieeiere og journalistene selv.

Relatert:

Exit mobile version