Site icon Lykten

DAGENS BILDE: «Typisk tysk»

Dagens vestlige myndigheter har stadig større problemer og utfordringer med å rettferdiggjøre og forklare årsaken til at man har åpnet grensene for titalls millioner av ikke-vestlige mennesker de siste tiårene.

Stadige kampanjer og aktiviteter har blitt rettet mot europeiske lands befolkninger for å bygge unaturlige broer over de store kløftene som finnes med den europeiske urbefolkningen og innvandrerne.

En av dem heter «Typisk tysk».

– Vi viser folk som bidrar og beriker vår sameksistens sa minister Sawsan Chebli i Berlin.

FLERKULTUR: Statssekretær i Berlin, Sawsan Chebli, har ansvaret for en kampanje kalt «Typisk tysk», hvor ikke-vestlige innvandrere får uttale seg om hva de mener er typisk for tyske mennesker. (Foto: dpa).

Siden 2015 har nesten 80.000 flyktninger fortalt hva de mener med uttrykket typisk tysk. Formålet med kampanjen har vært å bidra til en bedre forståelse av alle innbyggerne i Berlin, står det å lese på nettsiden til kampanjen.

Kampanjen kjører blant annet hashtaggen #Fargeanerkjennelse.

Ifølge Berliner Kurier så har ikke myndighetene i Berlin ønsket å gå ut med kostnadene for kampanjen.

På nettet er det imidlertid en del kritikk ute og går for de involverte i kampanjen og masseinnvandringspolitikken.

– Personene på bildene har ikke på seg heldekkende tøy og ser ut til å ønske å integrere seg. Men dessverre er det ikke slik for svært mange som har kommet hit. Hvis du går gjennom våre byer eller kjøpesentre så har føles det mer som å være på en tyrkisk basar enn Tyskland.

SER VIRKELIG INNVANDRERNE UT SLIK? Mange mener kampanjen glorifiserer og glatter over realiteten i Tyskland.

– Selvfølgelig finnes det positive historier fra innvandringen, men de fleste som kommer hit lever på bekostning av vår kultur og vår tilpassing til deres kultur og ikke den andre veien. Dessuten så sier jo politikere stadig at vi ikke har noen tysk kultur, kun vårt språk. Alle som er her lovlig og integrerer seg er velkomne.

– Det er ikke slik det fungerer! Her brukes vår nasjonalfølelse som en vaskemiddelreklame. Dette føles som billig annonsering og kampanjen skader ikke bare intelligensen vår, men også selvfølelsen til mange medborgere.

– Som vanlig bare solskinn overalt? Dessverre er dette ikke tilfelle. De fleste innvandrere vil ikke integrere seg, deres tro er over våre regler. Islam står høyere enn grunnloven vår. De fleste er her kun som følge av våre generøse velferdsgoder som gjelder for alle. De vil ha våre goder men beholde sine islamske liv. Det fungerer ikke.

Tyskland har tatt imot flere millioner mennesker de siste årene, de fleste fra ikke-integrerbare kulturer og religioner utenfor Europa. Fra før har Tyskland nærmere 17 millioner mennesker med innvandrerbakgrunn i landet.

Exit mobile version