Site icon Lykten

Stortinget inviterer til juletrefest med kyllingpølse

Stortinget inviterer til juletrefest med kanelsnurrer og kyllingpølse. Og selvfølgelig kommer nissen. Det er de små tingene som avslører utviklingen. Det er de som viser hvor samfunnet er på vei. Et lite drypp her, og et annet der. Til slutt heter det Vinterfest. Lysfest. Tradisjonsmat. Og de store kjøpesentrene selger kirker uten kors.

Du må selvfølgelig forbi terrorblokkader i form av metallblomsterpotter, betongklosser eller metallstolper for å komme inn til både juletrefesten på Stortinget eller kjøpesenteret.

God halal jul, alle sammen. Hilsen Arbeiderpartiet, Høyre og deres følgesvenner i politikken. P.s. Festen er i januar.

OPPDATERT! Fremskrittspartiets Christian Tybring Gjedde har etter sigende klart å presse inn svinepøler på juletrefesten, skriver TV2 i et hovedoppslag.

Fra TV2:

– Juletrefestkomiteen har valgt å servere kyllingwiener av praktiske grunner. Det er pølser som de aller fleste kan spise. Siden dette nå har skapt engasjement, vil vi mer enn gjerne også servere andre typer pølser, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til TV 2.

Hun innrømmer at hun ikke trodde saken skulle skape så mye engasjement.

Tybring-Gjedde er glad for at Stortinget snur.

– Det er kjempefint. Det er første gang jeg har fått noe gjennomslag i norsk politikk. De har vel skjønt at de har gjort en tabbe, sier Frp-politikeren.

 

Exit mobile version