Site icon Lykten

70.000 mennesker dør av overdoser hvert år i USA – bygg muren nå

Narkotika, narkotikasmuglere og internasjonale menneskehandlere ødelegger USA i høy fart. Åpne grenser, naiv demokratisk innvandringspolitikk og venstreorientert politisk ideologi har ført det en gang så trygge og stabile landet ut på kanten av stupet. I 2017 døde over 70.000 mennesker av overdoser. Millioner er avhengige av narkotika, som i all hovedsak kommer over grensen fra Mexico og med ulovlige migranter. USA har ingen naturlig barriere med sin nabo i sør, noe som gjør det mulig for kriminelle å utnytte dette. I mange amerikanske delstater har innbyggerne gått fra trygge og europeisk-ættede samfunn, til nærmest lovløse tredje verden områder.

I 1960 var USA 95 prosent hvitt og befolket av etterkommere fra Europa. I dag er det kun 60 prosent hvite igjen i landet og det begynner etterhvert å få dramatiske konsekvenser for innbyggerne og landet som helhet. Kriminaliteten er enorm i de mest utsatte delstatene og byene. Drapsratene er skyhøye, med titalls storbyer hvor det skytes og drepes daglig. Byer som som er styrt av demokrater og våpenforbud. Narkotikaen flommer over på gatene og teltbyer blir mer og mer vanlig i tidligere normale boligstrøk. Sprøytespisser, avføring, oppkast og blod fyller gatene i det mest utsatte strøkene.

Hør en som bor i California forklare hvordan demokratene etter tiår med makten har ruinert delstaten og gjort den til en feilet stat.

Les også: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skytteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

Les også: 20 mennesker skutt på 24 timer i Obamas hjemby – hvor er opprøret fra media og politikerne?

Hvordan har USA gått fra å være en homogen, trygg og økonomisk sikker nasjon, til en med store økonomiske problemer, demografisk folkemord og skyhøy kriminalitet?

Les også: USA – nok en ung hvit kvinne drept av ulovlig innvandrer

Her kan du se hvordan virkeligheten fortoner seg på grensen mot Mexico.

Les også: Meksikansk politisjef om migrantene på vei til USA: «De fleste er dårlige mennesker»

Se den oppsiktsvekkende statistikken om ulovlig innvandring:

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

– 90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

– 40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

– 75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

– 95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

– 2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

– Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Her er en video som viser fakta og statistikk over den ulovlige innvandringen til USA og konsekvensene for økonomien og befolkningen som bor der.

Den samme utviklingen over hele Vesten

Demografisk folkemord foregår ikke bare i USA mot etterkommerne av de hvite settlerne som bygde landet, men foregår også i stor grad i Vest-Europa, inkludert i Norge. Narkotikaproblemer, kriminalitet og utenforskap har allerede begynt å sette alvorlige spor i det norske samfunnet.

Dette er en villet og ønsket politikk fra venstresiden, med høyresiden som en villig og passiv tilskuer. I Norge vil Oslo innen 2040 oppleve at nordmenn er i minoritet i sin egen hovedstad. Det har allerede skjedd i tre bydeler og den fjerde og femte er rett rundt hjørnet.

Det har nå kommet så langt at den eneste løsningen på problemet vil være store etniske konflikter, borgerkrig eller tvungen deportasjon av innvandrerne.

Les også: Har Norge passert det siste mulige vendepunkt?

Exit mobile version