Site icon Lykten

Amerikansk TV brukte falske bilder for å vise coronautbrudd i New York

Massemedia i USA, denne gangen representert av anti-Trump kanalen CBS, brukte nylig bilder fra et sykehus i Italia for å beskrive tilstanden i New York. 

 

Media i USA har siden utbruddet av coronautbruddet forsøkt å skylde den på sittende president Donald Trump. Det inkluderer å oppdikte falske nyheter og stoppe direktesending av pressekonferanser for å sette presidenten i et dårlig lys.

New Yorks guvernør, som er demokrat, har i mange år bygd ned sykehusene og kapasiteten deres i byen. Nå klager han over at delstaten ikke klarer å behandle alle som kan bli syke. 

 

Den venstreekstreme TV-verten Rachel Maddow på MSNCBC ble også avslørt i en stor løgn sist uke, da hun påstod at Trump ikke ville klare å gjøre klar et sykehusskip med over 1.000 behandlingsplasser. Båten la inn til havn i New York havn bare dager etter Maddows påstand.

 

Etter at Trump daglig gikk ut med oppdateringer og pressekonferanser, med leger, medisinske ledere og andre eksperter på coronautbruddet, så har massemedias løgner blitt lettere å avsløre. Derfor ønsker massemedia nå å ikke sende pressekonferansene live, men heller klippe dem fra hverandre, slik at de kan tilpasses løgnene.

 

Exit mobile version