Site icon Lykten

DAGENS VIDEO: Mannlig feministisk aktivist mishandler KVINNE – fordi hun har feil mening!

Det var på søndag at Life Chain ble avholdt. Ifølge Marie-Claire er demonstrasjonen en fredelig og stille protest mot abort. Deltakerne får ikke starte debatter med forbipasserende eller oppføre seg aggressivt på noen måte. Man viser heller ikke frem bilder av aborterte babyer.

En mann skal ha kommet opp til gruppen og begynt å tegne og tusje på gruppens plakater og jakker, inkludert til en 10-årig jente. Bissonnette skal da ha gått opp til ham og filmet hans handlinger.

ANGREPET MED SPARK: Marie-Claire var ute og demonstrerte fredelig da hun ble verbalt trakassert og så sparket ned av en mannlig feminist.

Mannen, en feministisk aktivist ved navn Jordan Hunt, skal da ha blitt aggressiv og snakket i ca. et halvt minutt før han foretok et såkalt «roundhouse kick» (rundspark, red. anm.) mot kvinnen og traff henne i overkroppen slik at hun mistet mobiltelefonen og falt til bakken. Han skal også ha revet av et bånd kvinnen hadde på jakken.

Overfallsfeministen hadde også et tydelig satanisk pentagram rundt halsen.

Hunt skal ha mistet jobben som på en frisørsalong i Toronto, da arbeidsgiveren så Hunt sparke kvinnen i videoen. Frisørsalongen som heter Noble Studio 101 kom med følgende uttalelse:

 – Vi er fire sterke kvinner her og vi aksepterer ikke noen form for vold. Alle har rett til sin egen mening og tanker, men vold er ikke svaret. Han vil ikke få lov til å sette sine føtter på vår arbeidsplass igjen.

Videoen har blitt vist og delt millioner av ganger så langt, og det har nå blitt startet en underskriftskampanje for at statsminister Justin Trudeau skal omtale og ta avstand fra volden som Marie-Claire ble utsatt for på gaten.

Overfallet ble filmet og vist til politiet i Toronto. Men ifølge offeret var politiet på plassen likegyldige til angrepet og voldutøvelsen, selv etter å ha blitt vist videoen.

Hunt er fremdele på frifot, men har tatt ned flere av sine kontoer på sosiale medier.

Dette skal imidlertid ikke være den første gangen Jordan Hunt har gått til angrep på uskyldige kvinner på gaten, som utøver sin demokratiske rett til å demonstrere. Her er en video fra tidligere i år som viser et lignende angrep.

Vestlige venstreorienterte medier har ikke ønsket å skrive om det brutale overfallet av kvinnen eller den stadige økende bruken av fysiske angrep fra venstresiden. Hvis det hadde vært en høyreorientert aktivist som hadde utført et slikt angrep mot en kvinne under «pussyhat-marsjen», så ville det ha vært store overskrifter, debatter og uttalelser fra Justin Trudeau om å «stoppe hatet».

Men en mishandlet kvinne som ifølge venstresiden har «feil» mening får verken avisoverskrifter eller taler fra statsministeren. Det avslører mye om hvilken politisk hverdag vi lever i.

Den uavhengige journalisten Tim Poohl har derimot laget en video om angrepet på kvinnen.

Exit mobile version