Site icon Lykten

De viktigste 20 minuttene du bruker i dag

De første 20 minuttene av det flere timer lange programmet er alt du trenger for å forstå og få et innblikk i galskapen. Sammenlign det med det du får på NRK, TV2, CNN og dagsavisene, så skjønner du hvorfor Alex Jones og hans Infowars nettside måtte fjernes fra alle de store plattformene.

De store sosiale mediene foretar jevnlig en utrensking av politisk uønsket materiale. Facebook, Twitter og Youtube har slettet hundrevis, ja tusenvis av kontoer. Ikke fordi de brøt loven. Men fordi de publiserte materiale som kan skade den politiske venstresiden. Som kan skade informasjonsmonopolet til massemedia.

En av de viktigste og største kanalene som ble slettet var Alex Jones og hans Infowars. I over 30 år har Jones bygget seg opp et alternativt medieimperium med dalige radio og TV-sendinger, dokumentarer og bøker.

Man kan elske, hate eller være likegyldig til Jones og hans informasjon, men han har rett til å ytre seg og delta i den offentlige debatten, som ethvert menneske. Han har ikke brutt noen lover. Men han ble utsatt for et intenst politisk angrep og propaganda av massemedia og venstreorienterte organisasjoner. Løgnene mot ham ble til slutt så massive at de ble en etablert sannhet. Og da trykket de sosiale mediene på den røde knappen. Vipps, så var Alex Jones og Infowars borte.

Mannen som hadde vært en av katalysatorene for Donald Trumps seier i 2016 var fjernet. 1-0 til massemedia og den politiske venstresiden. Og etter Jones fulgte hundrevis av andre kanaler og kontoer på sosiale medier. Hundretusenvis av videoer borte over natten. 2-0 til massemedia og den politiske venstresiden.

Men, det er bare et problem. De er ikke borte. De har etablert seg med egne plattformer og videosider. Informasjonen kommer fremdeles ut hver dag. Og de som kan og vil høre den kan gå til infowars.com og banned.video for å ta del i informasjon massemedia ikke ønsker du skal se. Eller Unauthorized.tv, Censored.tv, Get.blazetv.com, Redice.tv

 

Exit mobile version