Site icon Lykten

Facebook innrømmer at de sletter politisk innhold som ikke er venstreorientert. «Jeg driter i det»

Lykten.no er bare en av mange nettsider, både små og store, samt enkeltindivider, som har blitt sensurert, undertrykt og utestengt fra Facebook på grunn av politisk innhold. Innholdet brøt ikke reglene eller standardene hos den sosiale nettgiganten, men blir rett og slett mislikt av de som kontrollerer innhold. Det er ikke mulig å klage og utestengelsen står, med tap av inntekt, leserkrets og daglig drift som konsekvens.

Project Veritas er en organisasjon som sender inn mennesker undercover til Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, CNN og andre store nyhetsformidlere. Der tar de opp samtaler hvor ansatte og ledere avslører seg selv som politiske aktivister for venstresiden. Det fortelles om aktiv sensur, utestengelse og sletting av innhold og kontoer. Og de som blir fanget på film skryter og ler av det.

Se flere videoer fra Project Veritas her:

I Norge jobber Facebook med blant annet det venstreorienterte nettstedet Faktisk.no, som har ansatt voldelige Antifa-aktivister med fortid i Blitz-miljøet. Faktisk.no støttes av NRK, VG, Amedia, Dagbladet, TV2, Fritt Ord og flere. De har nylig kommet i konflikt med nettsiden Steigan.no som du kan lese om her.

Les også: Gjelder ikke Vær Varsom-plakaten for Faktisk.no?

Exit mobile version