fbpx

VIDEO: Demokratene: «Vi skal sende Trump-velgere i gulag»

Skjulte videoopptak tatt av Bernie Sanders kampanjemedarbeidere avslører svært grove og alvorlige trusler mot blant annet den demokratiske motkandidaten Elizabeth Warren og president Donald Trumps velgere.

Kyle Jurek (38) er en lokal kampanjearbeider for Bernie Sanders i delstaten Ohio. Han skal ha blitt tatt opp med skjult kamera i det han uttalte en rekke trusler og grove, alvorlige påstander om Bernie Sanders politiske motstandere.

«Hvis Bernie ikke blir valgt så vil Milwaukee brenne. Det vil starte i Milwaukee og deretter når politiet slår tilbake, så vil andre byer faens eksplodere».

«Politiet vil bli de som får en faens omgang juling i Milwaukee», sier Jurek, som er skal være en betalt og registrert kampanjearbeider for Bernie Sanders.

«Jeg er helt ombord for å etablere gulager»

På de to videoene som er løslatt av Project Veritas skal Bernie-medarbeideren ha uttalt at Trump-velgere og rike mennesker skal bli sendt til Sovjet-lignende gulager for omskolering hvis Bernie Sanders vinner valget. Han sammenligner Trump og velgerne hans med Nazi-Tyskland og at mennesker etter andre verdenskrig måtte de-nazifiseres.

Jurek påpekte videre at Bernie Sanders’ plattform er gratis offentlig utdannelse og at den vil innebære å lære deg å ikke være en jævla nazist.

Han påpekte videre at gulagene ikke var så forferdelige som historiebøkene påstår at de er:

«Mennesker fikk faktisk lønn i gulagene, de fikk fysisk samvær med sine kjære i gulagene og gulagene var ment som omskoleringsleire», påstår Jurek i videoen.

«Den beste måten å knuse en jævla milliardærs privilegier er å utføre slavearbeide i 12 timer hver dag. Du er nå en arbeider og du vil lære hva faen det betyr», sier Jurek i videoen.

 

Bernie-kampanjen full av venstreekstremister

Jurek sier også at det finnes mange flere «anarko-kommunister» som ham i Bernie-kampanjen. Planen er i følge Jurek å utslette konservative, forkaste lov og orden og bruke demokratenes kampanjer som en trojansk hest for å introdusere marxisme til befolkningen.

Bernie-arbeideren forklarer at de som aktivt kommer i veien for anarko-kommunistenes overtakelse av USA vil bli systematisk drept.

Den sentrale ledelsen og Bernie Sanders selv skal ikke ha gått ut og tatt avstand fra voldshissingen og de grove uttalelsene til Jurek. Venstremedia i USA skal heller ikke ha valgt å spørre Bernie Sanders om hans kampanjearbeideres uttalelser under valgdebatten, selv om videoene allerede var lekket.

Det påpekes også hvordan venstremedia forsøker å ignorere videoene i USA, og at hvis det hadde vært en Donald Trump-kampanjearbeider som uttalte noe lignende, så ville det vært på alle forsidene, samt med i valgdebatten direkte rettet mot Trump.

Rulleblad

Kyle Jeffrey Jurek som er hans fulle navn, har i tillegg til å bli avslørt som en riv ruskende gal kommunist også et rulleblad.

Stengte og slettet kontoene sine

Kort tid etter avsløringen skal en rekke av Twitter- og Faceboook-kontoene til Bernie-kampanjens medlemmer i Ohio ha blitt stengt ned eller slettet. Vanligvis har presidentkampanjer flere hundre betalte kampanjemedarbeidere, og Kyle Jurek var en av disse.

Warren og Bernie kranglet etter debatten

Avsløringen av voldspotensialet og truslene mot politiet, andre demokratiske kandidater og den sittende presidenten, kommer i tillegg til at Bernie Sanders og Elizabeth Warren åpenlyst kranglet på scenen under den siste direktesendte demokratiske valgdebatten.

«Jeg tror du kalte meg en løgner på nasjonal TV», anklaget Warren og nektet å ta Bernie Sanders i hånden, i det han strakk den ut for å takke henne for debatten.

«Stor kald bolle med havregrøt»

Den direktesendte debatten var i tillegg omtalt som en «stor kald bolle med havregrøt», av den venstreekstreme politiske agitatoren Van Jones på CNN.

«Kjedelig, uten krutt og uten personligheter som vil kunne gi den sittende presidenten en kamp når valgkampen virkelig setter i gang». Det var ikke noen her i kveld som vil være forberedt på hva Donald Trump vil gjøre med oss», sa Van Jones.

 

Riksrett for døve ører

Og bare for å gni det inn i demokratenes allerede skadeskutte kampanjer, så overrakte Speaker i Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, i går dokumentene for riksrett mot Donald Trump til en nærmest uinteressert presse og velgermasse.

Hele riksretten er kun et teaterstykke for demokratene og vil ikke påvirke eller påføre Donald Trump og republikanerne noen skade, og vil for alltid bli sett på som smålig og umoralsk av demokratene i historiebøkene.

 

OPPDATERT:

Facebook Comments