Site icon Lykten

Hvem er stormtroppene til Demokratene? En dokumentar om Antifa

De er ideologiske skolert. De er utdannet. De er organisert. De er godt utstyrt. De er bevæpnet. Og de er tungt finansiert. De dukker opp på kort varsel. Hundrevis, i busser. Bevæpnet fra topp til tå. De setter opp provisoriske teltbyer der de har tilgang til vann og mat. De okkuperer bygninger og tar over hele bydeler. Og politiet og myndighetene holder seg tilbake mens opptøyene foregår.

Les også: SJOKKVIDEO: Antifa og BLM angriper sort Trump-velger

De har vært mest kjent fra Europa. Spesielt i Tyskland. Men også i Norge. Nå finnes de i USA.

De er Antifa. Antifascistisk Aksjon. De er en sosialistisk, marxistisk og kommunistisk organisasjon. De dukket først opp før 2. verdenskrig. Stormtropper på gatene som skulle sørge for at den politiske ideologien skulle få fotfeste. De kler seg i svarte klær. De dekker til ansiktet sitt. Vold og terror er deres fremste virkemiddel. Og kvinnene er med i første rekke.

Les også: VIDEO: Black Lives Matter og Antifa angriper homofile aktivister

Les også: Fikk hjerneblødning – Antifa angrep homofil og asiatisk journalist

De påstår at de kjemper mot urett, fascisme og nazisme. Men de bruker selv virkemidler de påstår seg å bekjempe. De kler seg som sine fiender. Oppfører seg som sine fiender. Og de ønsker total avvikling av det eksisterende samfunnet. De støtter internasjonale radikale terrorgrupper som dreper uskyldige mennesker i u-land. Nå har de brakt terroren og drapene til vår egen dørstokk.

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Hvor kommer de fra? Hvem er de? Hvorfor støttes de av massemedia, den politiske venstresiden og utdanningsinstitusjoner? Av milliardærer som pumper bevegelsen full av penger? Hvor får de alle sine plakater, t-skjorter, bannere, opprørsutstyr, radioer, batonger og våpen fra? Hvem betaler for deres blader, internettsider og demonstrasjoner? Hvem underviser dem politisk og radikaliserer dem?

Se en inngående dokumentar om volden, opptøyene og drapene som nå har plassert Antifa på det politiske kartet i USA.

Les også: «USA SKAL BRENNE»: Antifa ødelegger USA og massemedia er med på laget – se videoene

Relatert:

Sen en tidligere dokumentar fra 2017 om Antifa før de for alvor ble kjent i USA her:

Exit mobile version