Site icon Lykten

«Hvem stjeler USA?» – Den viktigste videoen du ser i dag

Seksuelle overgrep, korrupsjon, politisk vold, opptøyer, angrep på politikere, narkotikaskandaler, demens, utenlandsk påvirkning, sensur. Demokratenes valgkamp hadde alt.

Men massemedia så en annen vei. Og på toppen av det hele kom valguregelmessigheter. Valglokaler ble stengt. Vinduer dekket til. Valgsedler ble funnet i poser og esker utenfor valglokalene. Valgobservatører ble kastet ut under opptelling. Varebiler med esker ble filmet kjørende inn i til valglokaler midt på natten. Vitner ble truet. Døde mennesker skal ha avgitt stemmer. Velgere fra adresser som ikke eksisterer sendte inn poststemmer.

Ingen undersøkende journalist fra massemedia var på saken. Faktisk var de helt fraværende. Og snakkehodene på skjermen snakket i unison. «Det finnes ingen bevis». «Det finnes ingen uregelmessigheter». «Alle anklager er grunnløse». 

Dagen kom da Biden inntok Det hvite hus. Omringet av titusenvis av bevæpnede soldater og meterhøye gjerder med piggtråd. Uten noen velgere i gatene med flagg. Det var helt folketomt for den mest populære presidenten i amerikansk historie.

Knapt noen har sett hans innsettelsestale. Ingen journalister har fått spørre ham spørsmål i Det hvite hus.

Noe lukter gammel fisk.  Og en uredd undersøkende journalist har satt søkelys på det hele i videoen øverst i artikkelen.

Exit mobile version