Site icon Lykten

Hvem sto bak stormingen av kongressen og masseslettingen av konservative

Den siste uken har vært rimelig kaotisk med marsjer og urolighetene ved kongressbygningen den 6. januar, etterfulgt av massesletting av konservative på sosiale medier, inkludert lederen av den frie verden, president Trump.

Venstremedia har bygd opp en rekke grove løgner og narrativer om hva som har skjedd. Man har blåst opp påstander som fakta og bruker ord og uttrykk som vanligvis er forbeholdt krig og diktaturstater.

Les også: Hvordan gikk Trump fra å være elsket til å være hatet?

Men etter at støvet har har lagt seg kommer det ut at sentrale Antifa-terrorister var utkledt som Trump-tilhengere og var med i tumultene. Politiet skal ha åpnet sperringene. Og inne i kongressen fikk de som gikk inn fritt leide uten motstand. Flere Antifa-terrorister som startet å knuse vinduer og angripe politiet ble også stoppet av Trump-tilhengere. Det er korrekt å si at 0.1 prosent av de fremmøtte utenfor kongressen den 6. januar hadde dårlige intensjoner, mens 99.9 prosent forholdt seg rolig, sang, ba og feiret dagen med sin president.

Les også: Hennes navn var Ashli Babbit

Så kommer vi til slettingen av titusenvis av kontoer på Twitter, Facebook, Instagram og Youtube. At noen få mangemilliardærer som kontrollerer over 90 prosent av det offentlige ordskiftet på nettet kan kaste ut brukere uten lov og dom er skremmende. Og at de får støtte og heiarop fra massemedia og den politiske venstresiden likeså. Hvor er den demokratiske prosessen og ytringsfriheten? Venstresiden har tydeligvis inngått en avtale med djevelen og kastet alle sine prinsipper og tidligere overbevisninger på havet. De kaffeslurpende sosialistene fra Blindern har blitt eliten og borgerskapet. Og der liker de seg.

Exit mobile version