Site icon Lykten

«Konservative og nasjonalister må omprogrammeres, knuses og deres barn må tas fra dem»

VENSTRESIDEN OG SOSIALISTENES ØNSKE FOR KONSERVATIVE OG NASJONALISTER. (Foto: Pixabay).

Venstresiden projiserer sine egne fordommer, rasisme og hat mot sine meningsmotstandere. Dette er hele grunnlaget i deres politiske idegrunnlag. Alt de sier og tenker er en projeksjon av deres egne håp og drømmer. Og ethvert normalt menneskes mareritt.

Når de kaller Trump og republikanske velgere for rasister og nazister, så er det i virkeligheten DE som er rasistene og nazistene. Det bevises enkelt. Hvem snakker stadig om rase og etnisitet? Venstresiden. Hvem snakker om at man skal dømmes, gis fordeler og behandles på bakgrunn av hudfarge, kjønn og religion? Venstresiden. Hvem snakker om at man må sensurere, slette og isolere mennesker som er uenige med dem? Venstresiden. Hvem snakker om å putte politiske meningsmotstandere i leire og omprogrammere dem, i verste fall drepe dem? Venstresiden. Hvem sammenligner sine meningsmotstandere med blodtørstige kult-medlemmer med drapsfantasier? Venstresiden. Hvem bruker folkemordsretorikk og omtaler sine meningsmotstandere som rotter, kloakk og undermennesker? Venstresiden. Hvem står bak årelange opptøyer, vandalisme og drap på uskyldige mennesker i gatene i USA, men påstår at Trump og velgerne hans er de farlige i samfunnet? Venstresiden.

De ER SELV alt de påstår konservative og nasjonalister er. Det er DE som ønsker å kontrollere informasjonen gjennom aviser, tv og internett. Å kontrollere vår hverdag i nærmest alle aspekter. Å påtvinge andre sine egne politiske overbevisninger, gjerne med brukt av makt og vold. Å ta fra bevegelsesfrihet og ytringsfriheten fra folket.

Exit mobile version