Site icon Lykten

Sjokkerende nyttårsvideo av tenåringsjenter omringet av utenlandske menn

ITALIA: En video tatt på nyttårsaften nære Palazzo Reale midt i den italienske byen Milano, viser hvordan to jenter fortvilet og gråtende står midt i en større gruppe av menn med utenlandsk bakgrunn.

En av jentene (19) forsøkte å forsvare seg med håndveska si, men den skal ha blitt revet ut av hendene hennes av en av mennene rundt jentene. Hun forteller at hun skal ha blitt forgrepet på av minst en av mennene som sto rundt dem. Mennene skal også ha forsøkt å ta av dem klærne.

(Skjermbilde / Youtube)

Til slutt får jentene presset seg ut og til uniformert politi som står utenfor innsperringene, der man tydelig kan se dem gråte og forsøke å forklare hva de har blitt utsatt for.

Bildematerialet sender grufulle tanker tilbake til nyttårsaften i den tyske byen Køln og andre storbyer, der så mange som flere tusen kvinner skal ha blitt seksuelt antastet og enkelte tilfeller voldtatt, av utenlandske menn, i all hovedsak med ikke-vestlig bakgrunn.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Italia, og i særdeleshet Milano, har opplevd en sterk økning i gatekriminalitet, narkotikasalg, gjengslagsmål og seksuelle overgrep mot italienske jenter og kvinner, de siste årene. En lokal politiker uttalte i forbindelse med migrasjonsstrømmen at antallet ulovlige migranter og uteliggere på gatene i Milano var en «absolutt forfall som ligner på det man ser i den tredje verden». Han fortsetter: «I dag kan du i skyggen av jomfru Madonna se narkotikasalg og voldelige masseslagsmål, hvor de (innvandrerne, red. anm.) kaster stoler og bord». 

Også tidligere statsminister Matteo Salvini har lagt ut filmer på sine sosiale medier om tilstanden i landet.

Det hele startet etter den såkalte migrantkrisen i 2015, da tusenvis av ulovlige migranter tok seg til landet på ulike fartøy over havet fra Nord-Afrika. Siden den gang har mange titusenvis av migranter kommet årlig. Mange av dem bor ulovlig på gater og i parker, der de gjør livet utrygt for landets innbyggere.

Les også: Italiensk jente ble kuttet i biter av afrikanske migranter mens hun levde

Relatert:

Exit mobile version