Site icon Lykten

Trump knuste Biden under nattens debatt – se høydepunktene her!

Donald Trump og Joe Biden møttes for siste gang til en TV-sendt debatt før amerikanske velgere går til valg den 3. november. Et nærmest totalt dominerende massemedia er på Joe Biden og demokratenes side. Dette inkluderer nyhetskanaler, aviser og sosiale nettsamfunn.

Mens massemedia hyller og promoterer Joe Biden, sensurerer de sosiale nettsamfunnene konservative og Trump-velgere som kun har sosiale medier å spre sine nyheter og informasjon på. Og på gatene går Joe Bidens velgere løs på uskyldige menn, kvinner og barn som måtte vise sin støtte til den sittende presidenten.

Les også: Voldsgalskapen fra Bidens velgere – kvinner, pensjonister og mørhudede slås til blods på gatene i USA

Men som i 2015, da de samme mediene og sosiale nettsamfunnene samlet sine krefter for å få sin kandidat Hillary Clinton inn i Det hvite hus og mislykkes, så vil de mislykkes i 2019.

Her er noen av høydepunktene fra Trumps totale seier over Biden i natt. Klippet kommer fra det konservative humor og politiske kommentarprogrammet Louder With Crowder.

Men, hei. Joe Biden vant visstnok debatten ifølge våre «USA-eksperter» og massemedier.

Les også: Anti-Trump journalist fra CNN tatt i å onanere under Zoom-møte

NRK, TV2 og andre norske massemedier vil selvfølgelig kun vise meningsmålinger fra de venstreekstreme TV-nettverkene CNN, MSNCBC og USA Today. Disse er svært politisk påvirket og man spør ikke et representativt utvalg fra begge politiske leire. Når man derimot spør et representativt utvalg av amerikanere på sosiale medier som Twitter, så får man følgende resultat.

Derfor falt man pladask i 2016. Og man vil falle ytterligere pladask i 2020.

(Skjermbilde / NRK).
Exit mobile version