Site icon Lykten

VIDEO: Mann forsøkte å kidnappe 11-åring på gaten – da kom pappa til unnsetning

(Stillbilde - video i artikkelen).

En video fra England viser hvordan en pappa banker opp en mann som han anklager for å ha forsøkt å kidnappe hans 11-årige datter på gaten.

Hendelsen ble filmet av et vitne i en bil og viser hvordan mannen får flere slag i ansiktet og går i bakken. I ettertid kommer andre mennesker til og anklager mannen for å ha forsøkt å ta med seg jenta.

«Det er min datter», sier mannen til mannen, og man hører vitnet som filmer i bakgrunnen; «Din jævla pedofil…dette er hva du får…faenmeg gå etter små jenter, din faens  pedofile fitte. Du fortjener alt du får».

Politiet skal ha blitt tilkalt, men ifølge flere Twitter-brukere som kjenner til saken forteller at det var pappaen som ble arrestert. Storbritannia har vært svært alvorlig plaget av pakistanske og bangladeshiske pedofil-gjenger som spesielt har gått etter kristne, hvite jenter for kidnapping, seksuelle overgrep og menneskehandel.

En etterforskning gjort i 2015 viste at en enkelt kommune i nord-England ignorerte alle advarslene og rapportene om overgrepene som til slutt telte over 1.400 lokale jenter over mange år. Det ble avslørt at både kommunens ansatte, lokale politikere og politiet var redde for å bli kalt rasister og heller valgte å overse overgrepene. 

Les også: Sjokkvideo: Politisjef i England innrømmer at man lot muslimske gjenger voldta barn

KONFRONTERT: Mannen blir konfrontert av familien etter kidnappingsforsøket. (Skjermbilde/Twitter).

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja, det har allerede skjedd

Exit mobile version