fbpx

Sjokkvideo: Politisjef i England innrømmer at man lot muslimske gjenger voldta barn

Forestill deg nav-skandalen. Så gang den med 100. Og legg på 1.000. Da er vi kanskje i nærheten av hva som nå foregår i Storbritannia. Politiet og kommunale myndigheter innrømmer nå at man lot muslimske voldtektsgjenger operere fritt på gatene i britiske storbyer, selv om man visste hvem de var og nøyaktig hva de gjorde.

Tenk litt på den.

I området Greater Manchester har mange titalls hvite og kristne barn ble voldtatt av opp til 100 medlemmer av de muslimske voldtektsgjengene uten at verken politiet eller kommunen stoppet dem. En konkret sak viser at 57 unge jenter var utnyttet i mange år av de pedofile medlemmene uten å måtte bekymre seg for lovens lange arm. Faktisk begikk de overgrepene åpenlyst foran politiet og lokale myndigheter. Gjengene består i hovedsak av pakistanske menn, men en ikke ubetydelig andel kommer fra Bangladesh, Tyrkia, Kurdistan, Irak og Somalia. 

Jentene ble gjort avhengige av narkotiske stoffer, groomet (gitt smykker, alkohol, komplimenter, kjørt rundt i BMW’er m.m.), voldtatt og emosjonelt nedbrutt. De skal ha blitt plukket opp utenfor skolen, fritidsklubber, kjøpesentre eller barne- og fosterhjem. En 15 år gammel jente som nå er omtalt i skandalen, døde. Enkelte av jentene – helt ned i 11-års alderen – skal ha blitt voldtatt av så mange som 100 muslimske menn. Jentene skal ha blitt tvangsforet med narkotiske stoffer og alkohol for å være mindre motstandsdyktig når gjengvoldtektene fant sted. I en lignende sak fra Yorkshire fortalte offeret retten at hun skal ha blitt voldtatt av over 300 menn. Hun var 14 år gammel da overgrepene fant sted.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

(Foto: Politiet)

 

Den forferdelige historien om gjengens forbrytelser og systemets totale kollaps i å beskytte barna fremkommer i en svært dømmende rapport som har tatt to år å gjennomføre.

Noen av hovedpunktene er som følger:

  • Sosialarbeidere visste at en 15-årig jente, Victoria Agoglia, ble tvunget til å sette heroinsprøyter, men inngrep ikke. Hun døde to måneder senere.
  • Overgriperne ble uten problemer tillatt å plukke opp og voldta Victoria og andre barn fra foster- og barnehjem – rett foran øynene på sosialarbeiderne.
  • Greater Manchester Police la ned en politioperasjon som identifiserte nærmere 97 potensielle overgripere og minst 57 potensielle ofre. Åtte av mennene ble senere anklaget for voldelige overgrep og voldtekter av nye jenter.
  • Så sent som i august i 2018 nektet politisjefen i Greater Manchester-området å gjenåpne etterforskningen.

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

 

 

Politiet skal ha registrert et nettverk av 100 muslimske menn med pakistansk bakgrunn som voldtok og misbrukte jentene bare i Greater Manchester alene. Misbruket ble begrunnet og unnskyldt av overgriperne med at jentene er ikke-muslimske og dermed urene. Hvite og kristne jenter er i så måte nederst på rangstigen ifølge muslimenes religiøse og kulturelle bakgrunn, og man bryr seg om hva man gjør med dem.

Les også: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

(FOTO: Politiet)

Så og si alle ofrene er hvite og kristne jenter, men det har forekommet at de rasistiske gjengene har gått etter jenter med hinduisk bakgrunn. I svært sjeldne tilfeller har jenter med muslimsk bakgrunn blitt voldtatt. Da har retten valgt å gi overgriperne strengere straffer, nettopp fordi jentene var muslimer og ikke hvite, kristne jenter. Dette fordi dommeren mente at muslimske jenter opplever voldtekt som verre enn hvite, kristne jenter.

Den kriminelt passive holdningen til det britiske politiet og myndighetene førte til at mange av de hvite jentene ikke bare ble voldtatt, gjengvoldtatt og gjort avhengige av narkotiske stoffer. I mange tilfeller ble de gjort gravide og tok abort mange ganger over. Noen av dem fødte barn fra voldtektene. Et ukjent antall av jentene skal videre ha begått selvmord og i ekstreme tilfeller ble de drept av gjengene. Dette fordi man fryktet at de skulle avsløre gjengene, gjerne fordi jenta hadde blitt gravid eller ikke ønsket å ta abort.

Les også: Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

BRUTALT DREPT: Laura Wilson ble bare 17 år. Allerede da hadde hun rukket å føde et barn med en av voldtektsmennene sine. Hun ble knivstukket i hodet og kastet i en elv av sine pakistanske voldtektsmenn da hun ville stå frem med overgrepene. (Foto: Privat).

Et særdeles grusomt eksempel er drapet på småbarnsmoren Laura Wilson. Hun var blitt misbrukt og voldtatt siden hun var 10 år gammel. Da hun var 17 hadde hun allerede barn med en av de muslimske voldtektsmennene, samtidig som barnefaren og en venn misbrukte henne jevnlig. En dag bestemte hun seg for å fortelle overgripernes familier, inkludert barnefaren, at de misbrukte henne og at hun hadde et barn med ham. Det førte til at en av overgriperne, Ashtiaq Ashgar, planla å ta livet av Laura for ikke å «miste æren i lokalmiljøet» eller «bringe skam over familien». 17-årige Laura skal ha blitt lurt med ned til en elv av Ashgar, hvor hun ble knivstukket flere ganger, i det som blir beskrevet som et «vilt angrep» av politietterforskerne. Deretter dyttet han 17-åringen ut i elva. Laura var imidlertid ikke død ennå og kjempet for å komme seg opp av vannet. Da skal Ashtiaq Ashgar ha knivstukket henne flere ganger i toppen av hodet til hun døde. Drapet sjokkerte selv herdede politimenn og rettsmedisinere.

Hør Lauras søster snakke til lokale myndigheter og politiet under en høring.

Og nå kommer det at vi ganger med hundre, som nevnt øverst i saken.

Både de kommunalt ansatte og politifolkene som skulle beskytte og ta vare på barna – var med på voldtektene!

De involverte i voldtektsgjengene har i tillegg fått advokathjelp for millioner av pund for å slippe utvisning hjem til Pakistan. Faktisk fikk de så mye hjelp at en av de pedofile muslimene har anket dommen sin på 22 års fengsel, helt opp til den europeiske menneskerettighetsdomstolen.

(Foto: Politiet)

Nå legger vi på de siste 1.000

Britisk politi unnlot / nektet / ønsket ikke (velg alt ettersom) å stoppe, anmelde og pågripe de muslimske voldtektsmennene – fordi de var muslimer. Man var – og er fremdeles – livredd for å bli oppfattet som rasistisk. Faktisk valgte britisk politi å arrestere de mindreårige jentene for prostitusjon, fremfor å beskytte dem. Faktisk ble barna/ofrene kalt «horer», «prostituerte» og anklaget for løgner – selv om politiet og sosialmyndighetene visste hva som var sannheten. 

Frykten for å miste muslimske stemmer ved valgene var også en av faktorene.

Jeg beklager hvis du akkurat kastet opp. Europas moral står i brann. 

Les også: Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja, det har allerede skjedd

Fortsetter den dag i dag

Og tror du at alle arrestasjonene og skandalene har forandret noe? Nei. Voldtektsgjengene og groomingen fortsetter i uforminsket skala i britiske byer over hele øya. De involverte som forsøkte å avsløre og gjøre de rasistiske og hatefulle overgrepene kjente i Storbritannia, forteller at de fremdeles får telefoner, brev og blir personlig kontaktet av personer som forteller om nye ofre og overgrepsgjenger.

Faktisk har britiske medier opplyst at hendelsen i Rochdale bare er dråpen i havet og at grooming-gjengene som opererer i de muslimske miljøene i Storbritannia, skal ha begått seksuelle overgrep mot så mange som EN MILLION unge jenter.

 

 

Arrestert for å sette fokus på voldtektsgjengene

Menneskerettighetsforkjemperen Tommy Robinson som jobber som uavhengig journalist og TV-reporter, ble arrestert, dømt og fengslet på noen korte timer da han var utenfor en av grooming-rettssakene. Det sier litt om hvordan det britiske systemet har druknet helt. 

I tillegg blir han hetset, mobbet og forfulgt av et samlet pressekorps, som selv er skyldige i å skjule de muslimske voldtektsgjengene i flere tiår.

I bakvendtland – Storbritannia – kan alt gå an.

 

 

Som en liten anekdote så kan vi ta med hvordan media i Vesten forskjellsbehandler historier og nyheter avhengig av hvem som er ofre og hvem som er overgripere. Her er et eksempel fra Sverige der man påpeker i en sak at det var «hvite gutter» som skal ha angrepet en «svart jente». Samtidig er det en øredøvende stillhet når «svarte gjenger» begår overgrep mot hvite jenter og gutter i Sverige.

Det avslører at nyhetsformidlingen er ideologisk og politisk drevet av venstreorienterte journalister og redaktører. 

Facebook Comments

Manchester Evening News