Site icon Lykten

Video: Plottet for å stjele Amerika

2020 har vært et år ulikt alle andre. Alt vi har trodd på og stolt på. Alt vi har vært avhengige av. Alt er endret. Så hvorfor stoler vi fremdeles på våre politikere og valgsystemet? Denne gangen er det USA og Vesten som er under angrep.

Tror du at våre globalister, om de er i øst eller vest, ikke har jobbet døgnet rundt i mange tiår for å stjele våre demokratier, vår ytringsfrihet og bevegelsesfrihet? Kina, Sovjetunionen, USA – de er bare systemer og nasjoner som brukes som brekkstang for å kontrollere milliarder av mennesker. De samme menneskene og globalistene som brukte Østen, med Sovjetunionen og Kina som slakt, har nå satt sine øyne og klør i USA og Vesten. Virkemidlene er forskjellige, men målet er det samme. Og millioner vil som alltid dø.

Total kontroll over befolkningen. Et massivt system styrt sentralt av en liten mektig elite. Hvem som får gjøre hva. Si hva. Bevege seg til. Hvor mange barn vi får. Hva vi skal betale varer med. Hva vi får lese. Hva vi skal putte i kroppene våre. Menneskelig kredittverdighet som bestemmer om du kan ta toget. Eller kjøpe mat. Eller forlate landet ditt.

Media, akademia og organisasjonslivet er villige medløpere. Femtekolonister. Enhver kritisk røst blir slått ned. Brutalt. Folkets røst blir sensurert. Folk mister sine liv – bokstavelig talt.

 

Exit mobile version