Site icon Lykten

Du skal flås inn til beinet!

(Lykten / Midjourney)

Legitimert løgn og bedrag

Glem alt du har på filen om demokrati, frie ytringer og stemmerett. «Våre» politikere har satt seg fore å «redde» menneskeheten fra en undergang eliten selv har kreert. Og da mener de dette målet er så altoverskyggende at ethvert middel er legitimt. Løgn, bedrag – whatsoever – er bare blåbær i så måte. At det i virkeligheten er deres egne formidable formuer som står på spill hører vi ikke ett ord om.

Politisk kupp

Arbeiderpartiet er et eklatant eksempel på et kuppet sosialdemokrati som nå er i hendene på en ledelse som har helt andre hensikter enn det velgerne ennå helt har skjønt og tatt inn over seg. Heller ikke Høyre skiller seg ut fra dette scenariet. Og da de fikk mediene inkorporert på laget ble stemmekveget satt sjakk matt.

Gir seg ikke på harde møkka

Fattiggjøringen av innbyggerne i ett av verdens rikeste land følges opp av en ukontrollert velferdsinnvandring av ikke-kompatible kulturer, som river og sliter i stykker forfedrenes kamp for et homogent, trygt, rikt og fremtidsrettet lite folk. Dette er selvsagt planlagt og regissert av de politiske oligarkene, som har forbannet seg på at de ikke vil gi seg på harde møkka.

Adjø grunnlov og rett

2024 står for døren og nå skal ikke bare skatter og avgifter økes dramatisk, men om kommuner og godtfolk p.t. skulle ha noen kvadratmeter til overs som fascistiske politikere kan beslaglegge og gi bort til totalt fremmede, så nytter det ikke å mukke. Det gjelder hytter og hus. Grunnlov eller Høyesterett bryr disse svikerne seg ikke om lenger. De juger så det renner av dem.

Historien skal slettes

Diesel- og bensinbiler skal bli ulovlige å selge fra 2025. Men oljen skal fortsatt selges til utlandet! Hykleriet er blitt formidabelt. Og i EU diskuteres nå forslag om å forby veterankjøretøy. Disse skal skrotes for eiers regning, ellers vanker bøter med tvangsinndrivning. Bønder skal – som i Nederland – fratas sine gårder og kjøtt skal forbys solgt. Gamlekara skal vingeklippes må vite. Historien skal slettes.

Arbeiderne narres trill rundt

Det hele er i virkeligheten en total revolusjon. Så smart gjennomført med falske slagord og totalt bedrag at til og med rundlurte fattigfolk løper deres ærend på barrikadene. Nedturen må bli formidabel når sannheten til sist går opp for disse stakkarene. Når de plutselig erfarer at de er misbrukt og narret trill rundt av falske «arbeiderledere» som en gang i året ifører seg flanellskjorte for å gå i 1.mai-tog.

Historiens største kontrarevolusjon

For det er i virkeligheten arbeidsfolk som skal narres. Flere hundre års opparbeidede, fattigfolks rettigheter skal slettes. Av ingen ringere enn dagens «Arbeider»-parti. Støre bryr seg åpenbart ikke katten om verken Norge eller dets innbyggere. Han er kommet dit han er for å gjennomføre verdenshistoriens største kontrarevolusjon. Nemlig ved at samfunnet føres tilbake til teknokrati og embedsmannsvelde som nordmenn kjempet bitre kamper mot gjennom både attenhundre- og nittenhundretallet. Da var alle slaver og fattige. Unntatt eliten og deres rævslikkere.

Bon appetit!

Nå lover nesten hele det vestlige politikerkorpset at vi atter skal bli historisk fattige og ikke eie noe. Men vi skal likevel garantert bli lykkelige. Det utbasunerer disse verdens rikeste gjennom sin yppersteprest Klaus Schwab. Og dette får oligarkene messe uhemmet om gjennom sine kjøpte og betalte medieklakører. Bon appetit!

Exit mobile version