Site icon Lykten

2024: Globalgrepet strammes kraftig!

Norges fremtid. (KI)

Skjebneår

Neste år – 2024 – vil ikke minst nordmenn oppleve en kraftig senkning av den generelle livskvaliteten. Både sosialt og økonomisk. Det globale toget går på skinner. Og til nå har vestens opprinnelige befolkning lagt seg nærmest flat på ryggen overfor den omseggripende voldtekten av deres arverettslige nasjonalstater. 2024 – med sine viktige valg – blir trolig et verdenshistorisk skjebneår.

Som paddehatter

Direktiver fra EU popper opp som paddehatter og det kommende året vil vi se mange nye forsøk fra kuppmakerne på å tilrane seg full kontroll over befolkningene:

A) Store deler av boligmassen forlanges nyisolerte til energiklasse A. Utgiftene er her til lands beregnet å koste fra en halv til halvannen million kroner, finansiert av den enkelte boligeier.

B) Vedfyring skal kraftig reduseres og kontrolleres ved installasjon av pipesensorer. Akkurat som med de fjernstyrte strømmålerne i hjemmene, som kan stenges fra nettselskapene.

C) Strømprisen vil øke videre til hele Europa står likt. Statlig strømstøtte fases ut i slutten av 2024.

D) Nordmenn skal heller ikke nyte godt av at vi produserer olje og gass. Prisene vil øke kraftig neste år.

E) Bilkjøring skal også reduseres ved store økninger i bom- og parkeringsavgifter.

F) Både EU, FN OG WHO krever milliardtilskudd i gigaklassen med sugerør i det norske «pensjonsfondet». Dessuten vil den norske regjeringen sende økende milliardbeløp til u-land, «regnskogsfond» og «gode» kriger. Zelensky får kanskje råd til større yacht i Middelhavet også – hvem vet?

G) Gigamengder med innvandrere skal få fortsette å spise opp hele den kulturen og det samfunnet som ga oss vår del av lykken her i kalde nord.

H) Skulle du ikke ha sans for denne ondsinnede, udemokratiske utviklingen i gamlelandet, arbeider derfor EU nå intenst med implementering av nydefinerte «hatlover». Disse innebærer avskaffelse av all tradisjonell ytringsfrihet. Kritiserer du myndighetene offentlig pådrar du deg straffeansvar.

I) Hobbyer som veterankjøretøy skal forbys. Du skal selv betale for skrotingen. Dette er selvsagt også med på å fjerne all historie om andre typer samfunn slik at ikke plebsen skal få uønskede ideer. Gamlinger må vekk, og unge, ubesudlede sinn tar i økende grad over styringen av samfunnet.

J) Skulle ikke denne nasjonsfiendtlige flommen være nok, så fikk neimen ikke Demokratene i USA gjennomslag i Kongressen for megasummer til Ukraina. Globalistene er jo avhengige av å vingeklippe Russland. Men da rykket straks hyperglobalistene Støre og Barth Eide ut for å tilby Ukraina rikelig tilgang til det norske oljefondet. Hvorfor ikke like godt la USA’s dypstat og Zelensky få nøkkelen til hele den utenlandsplasserte norske bankboksen..?

K) Regn også med nye forkjølelser, som gir Verdens helseorganisasjon full kontroll også i Norge etter hvert. Politistaten lurer i det nære. Ikke minst når egenimportert, religiøs terror øker også her på bjerget. Smart planlagt – ikke sant…

Arvesølvet ranes

Om noen ikke skulle ha anammet det ennå, er nemlig norske politikere i ferd med å rane alt det nasjonale arvesølvet fra sine undersåtter. Dette for at vi skal bli like lutfattige som fåminger i et hvilket som helst u-land. Vil du dette, så nytter det ikke å klage om du fortsetter å la denne banden drive på. For hver uke som går dukker det nå opp nye globalinspirerte direktiver. Vanlige folks fantasi strekker ikke til for å se hvilken nøye regissert djevelskap som befinner seg bak neste hjørne.

Sett sammen nyhetene!

Setter du imidlertid sammen alle nyhetene som faller ned i hodene våre, servert av makteliten og deres oligarkvenner, tegner det seg stadig kjappere et politisk kart vi må åtti-nitti år tilbake i Europa for å finne maken til. Det nye, kommende året 2024 vil derfor bli blant de siste som menigmann i den vestlige verden kan bruke aktivt, om kursen mot vestlig fallitt skal kunne endres. Nye innvandrende velgere er snart så mange at de vil ha stor innvirkning på valgene. I mellomtiden klør staten dem på ryggen så de skal «stemme rett».

Kuppe hele Tellus!

Se deg derfor ikke blind på hele den åpenbart selvmotsigende rekken av politiske utspill som globalarkitektene serverer som åte, slik at du kun blir opptatt av dette. Noen bruker hele livet på kamp mot «grønt skifte» og skriver bøker om sine funn. Da går de glipp av å se at verdenskuppmakerne selvsagt ikke selv tror på «krisene» de serverer. De bare satser på at tilstrekkelig mange sluker den ene «krisen» etter den andre og forledes bort fra det som virkelig foregår – at verdens rikeste har slått seg sammen med verdens sleipeste for rett og slett å kuppe hele Tellus.

Exit mobile version