Site icon Lykten

Alt er trygt og godt, eller..?

Selv om Erna i spissen for regjeringen & co står i TV-ruten og forsikrer oss om at alt er trygt og godt i Norge, sender andre av hennes undersåtter stadig ut advarsler til befolkningen om at innbyggerne må sørge for å skaffe seg et beredskapslager med mat, rent vann, medisiner og ikke minst jod-tabletter til bruk ved det de kaller ”atomhendelser”.

Senest ute var fylkesavisen Oppland Arbeiderblad (OA) torsdag 7. november i år med to bredt anlagte helsider som advarer oss på bakgrunn av utspill fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Ikke så trygt likevel..?

– Vi vil ikke skremme noen, for Norge er et trygt og godt land å bo i, men vi er også råket av klimaendringene, sier blant andre stabsleder i Gjøvik kommune Annika Birkelund til OA.

Journalisten i OA spør ikke hva vi skal med jod-tabletter nå som nordavinden biter litt ekstra i øret. Ikke bare her hjemme på bjerget, men også i Amerika og i Russland. Eller god gammaldags vinter som det heter.

– Vi ser jo at folk er veldig sårbare om det skulle skje ”noe”, supplerer varabrannsjef Trond Granlund i en tilleggsartikkel og lener seg også mot ekstremvær-filosofien

Småbarna våre bør sikre beredskapen (!)

– Det er lurt å la skolebarna ta med seg hjem brosjyrer til foreldrene for å sjekke hvordan det står til med egenberedskapen, heter det i artikkelen. Barna er her våre viktigste ambassadører, selv om det ikke er tradisjon i Norge for å ha slike lager stående, sies det videre.

(Utklipp / Oppland Arbeiderblad).

Det er bemerkelsesverdig at vi altså lever i ”et helt trygt land” der vi for første gang i historien bør la småbarna våre ta initiativ til å sikre seg og oss med forsyningslager og ”jod-tabletter til bruk ved atomhendelser” midt oppe i all den snille og gode tryggheten. Men heldigvis skremmer nok lærerne dem skikkelig opp så de løper sporenstreks hjem og forlanger sivilforsvarsberedskap i heimen med den reneste Greta Thunberg-iver.

Nyttig nok, men hvorfor?

Nå skal ikke undertegnede underslå at det virkelig er nyttig å ha litt ekstra livsfornødenheter liggende. Men den aller viktigste gode, gamle kunnskapen har de utelatt. En sekk med 25 kilo havsalt fra Felleskjøpet til under en hundrelapp vil redde alt du har i fryseren av fisk og kjøtt for lang tid om strømmen går.

Det de imidlertid ikke vil fortelle oss er selvsagt at jod-tabletter kan hjelpe dersom det eksempelvis bryter ut atomkrig i Midtøsten, der mullaer, ayatollaer og imamer sitter klare med plutonium og nordkoreansk rakett-teknologi i den ene enden og nasjonen Israel på sin side sitter klar med et gigantisk hydrogenbombelager. Når nå presteregimets legitimitet synes truet av befolkningen, bør ingen undres dersom disse fanatikerne tar en Adolf og starter ”den totale Krieg” – før de booker billetten til paradiset ved å trykke på knappen som siste utvei. Alt mens de gigantiske radioaktive restpartiklene drar på global chartertur med monsuner og passater.

Go’gutter både her og der..

Go’gutten i Nord-Korea er heller ikke å kimse av. Står han opp med feil fot og nabolandene slutter å krype for ham vil vi kjapt oppdage at jorda i grunn er en ganske liten stein å bo på. Han slipper jo dessuten å spørre befolkningen: – Wollt ihr den totale Krieg? Den ufeilbarlige lederen har nok den røde knappen med seg på soverommet 50 meter under bakken. Da er det kjekt med jod-tabletter – også i Snertingdal. (Tenk om han trykker feil midt i et søvn-mareritt om spiseforstyrrelser og tror det er natt-kokken han vekker!)

Det finnes flere slike skrekk-scenarier, men lokalt er det vel snarere den totale kollaps hos broderfolket som er mest presserende etter at flere av eliten der nå offentlig innser alvoret og begynner nedtellingen til sammenbruddet – mens de flykter sitt eget vanstyrte land. Og noe slikt som landegrenser har jo globalistlederne våre sluttet å bekymre seg over for lenge siden. Om strøm- og vannforsyning ryker er heller ikke byene noe kosested. Det er de ikke nå heller, men da kommer dagens kriminalitet til å fortone seg som en juletrefest på bedehuset.

Så hvem skal vi stole på? Erna eller direktoratet hennes? Jeg får si som nabobonden reklamerer – ”kjøp og spis potittene mine og æljkjøttet mens det ennå er etandes ”.

Exit mobile version