Site icon Lykten

Begynner Zelenskyj å innse at Ukraina blir brukt i et spill?

Volodymyr Zelenskyy, President of Ukraine speaking in the "Special Address by Volodymyr Zelenskyy, President of Ukraine" session at the World Economic Forum Annual Meeting 2020 in Davos-Klosters, Switzerland, January 22, 2020. Congress Hall World Economic Forum / Boris Baldinger (CC BY-NC-SA 2.0)

Det virker åpenbart at NATO ikke har til hensikt å gi Ukraina den type støtte som landet trenger for å forsvare seg mot Russland. Ukraina nektet å akseptere Russlands krav, og Russland har derfor invadert landet for å påtvinge det Putins vilje. Ukrainerne kjemper heltemodig, men det er grunn til å frykte at landet uansett må akseptere Putins krav. Ved å kjempe oppnår Ukraina ingenting annet enn at landet ødelegges, innbyggere drepes, lemlestes og drives på flukt.

Nyhetskanalen Molna på Viber har publisert et sitat fra Zelenskyj som, dersom det er autentisk, tyder på at presidenten begynner å innse at landet han leder blir brukt i et ekstremt skittent spill.

«På den ellevte dagen, da bomber fortsatte å ramme sivile områder, da det var eksplosjoner der alt omkring blir ødelagt, da barn ble evakuert fra kreftsykehus som hadde blitt ødelagt av bomber, innså vi at ukrainerne har blitt et spill.»

Exit mobile version