Site icon Lykten

Britisk professor: «Etniske briter vil bli en minoritet i sitt eget land i 2060»

(Skjermbilde / Youtube).

Løgnene fra venstresiden, media og politikerne om at innvandrerne aldri vil bli en majoritet i våre vestlige nasjoner var kanskje den største – og farligste – løgnen i moderne historie. Professor i demografi ved universitetet i Oxford snakker her i 2019 om hvordan britiske mennesker allerede er en minoritet i hovedstaden London og vil være en minoritet i 2060 i Storbritannia. 

Briter er som nevnt allerede en minoritet i de to største byene London og Birmingham. I 2027 vil etniske briter være i minoritet på fødestuene. I 2037 vil etniske briter være en minoritet i offentlige skoler. Og i 2060 være minoriteter i landet som helhet. Det er et folkemord. Det er planlagt. Det er ønsket. Og de har løyet om det siden de første innvandrerne satte sine føtter på vestlig jord i midten av forrige århundre.

Den samme utviklingen gjelder for Norge, der Oslo vil bli en minoritetshovedstad for nordmenn rundt 2040 og på nasjonalt plan innen 2060-70. 

Les også: Erna Solberg: Koronakrisen skal ikke stoppe flyktningstrømmen til Norge

Nå som det nærmest er for sent å snu uten borgerkrig, konflikter eller tvangsretur så innrømmes det fra høyeste hold – ja, hvite europeere vil komme i minoritet i sine egne land i dette århundret. Og ikke bare det, det vil skje rett etter midten av århundret. Det betyr at de nordmenn, svensker og briter som fødes i dag knapt vil være 30-40 år gamle da de blir minoriteter.

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Les også: Norges politiske og folkelige selvmord

Det betyr at våre politikere, media og utdanningsinstitusjoner har løyet for oss hele denne tiden. Hvorfor? Hva har de ønsket å oppnå? Ikke nok med det, de som har advart og forsøkt å stoppe utviklingen har blitt hengt ut, latterliggjort, jaget på gatene og i enkelte tilfeller drept.

Hvordan vil det være for våre barn – urbefolkningen i Norge – å være en minoritet i sin egen by, kommune, fylke og nasjon? Å vite at man bare blir færre og færre og etterhvert vil bli helt borte innen ytterligere generasjoner. Hva skjer med demokratiet vårt? Ytringsfriheten? Valgfriheten? Religionsfriheten? Bevegelsesfriheten? Vitenskapen? Teknologien? Vi vil gjenspeile de samfunnene innvandrerne kom fra. Der er alle disse tingene fremmedord.

Les også: Norge før masseinnvandringen – hvordan klarte vi oss?

Nordmenn, med svensker, briter og andre europeere vil oppleve det indianerne USA, tibetanerne i Kina og aboriginerne i Australia opplevde. Men venstre- og høyresiden i politikken hyller altså dette. Det er noe positivt. Noe ønskelig. De skjuler utviklingen bak ord som mangfold, toleranse og inkludering. Bak flerkultur og multietniske samfunn.

Men i virkeligheten er det et folkemord.

Les også: Abid Raja: «Innvandringen har vært en berikelse for Norge»

En nylig sluppet video fra Belgia viser hvordan det vil se ut i et slikt samfunn. Hvordan rettssikkerheten forsvinner. Hvordan byene våre vil se ut. Noen må trykke på nødbremsen NÅ.

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Les mer: Flyktninger med opphold har fått 45.000 familiemedlemmer til Norge

Exit mobile version