Site icon Lykten

Britiske aktivister protesterte mot massevoldtekter

Britiske patriotiske aktivister knyttet på en finurlig måte pandemiens krav til smittevern opp mot motstand mot de pakistanske voldtektsgjengene som har terrorisert Storbritannia i flere tiår.

Den såkalte grooming-skandalen er en skamplett på britisk historie. Organisert, industriell voldtekt av sårbare, britiske jenter fikk pågå i årevis, til tross for at både politiet og sosiale myndigheter visste hva som foregikk.

Men siden gjerningsmennene nesten utelukkende var pakistanske muslimer, og ofrene var i hovedsak hvite, britiske jenter, så var det ingen fra myndighetene som gjorde noe. Frykten for å skape rasisme var større enn omsorgen for tusenvis av serievoldtatte barn.

Les også: Skandale: Politiet angriper voldtektsofre fordi de frykter rasismeanklager fra minoritetsmiljøer

(Foto: Generasjon Identitet).

Identity England er den britiske varianten av den ikke-voldelige patriotiske ungdomsgruppen

Identitærbevegelsen. Nylig gikk de til aksjon for å protestere mot voldtektene av unge, britiske jenter.

De unge patriotene dro til Telford, Shropshire. Der hang de opp en rekke plakater som oppfordret publikum til å «holde avstand fra grooming-gjengene».

Les også: Sjokkvideo: Politisjef i England innrømmer at man lot muslimske gjenger voldta barn

Identity England gjennomførte i oktober 2020 en annen vellykket aksjon. Den gangen hang de opp et banner fra Westminster Bridge, midt i travleste London, med påskriften «Stopp befolkningsutskiftningen – beskytt engelsk kultur». Lederen av Identity England, Charlie Fox uttalte den gangen:

– I motsetning til hva de liberale mediene forteller oss, så har masseinnvandring, islamisering og demografiske endringer på et historisk nivå hatt ødeleggende konsekvenser for den innfødte engelske befolkningen, særlig i storbyene, med knivstikking, terrorisme og en konstant utrygghet. Vi har ikke ønsket oss dette, og vi fortjener det heller ikke. Identity England vil på en fredelig, men skamløs måte fokusere på disse sakene, og protestere mot den globalistiske agendaen som preger vår politiske elite.

(Foto: Generasjon Identitet).

Serievoldtektene pågår fortsatt

Men de organiserte voldtektene pågår fortsatt. I mai i år ble 29 menn, samtlige med typiske muslimske navn, stilt for retten tiltalt for voldtekt av en og samme jente i en periode på syv år. Voldtektene startet når offeret var bare 13 år gammel.

Les også: ENGLAND: Myndighetene fortalte familie at de ikke kunne anlegge sak da 13-åring hadde «samtykket» til sex

Allikevel er det gjerne de som protesterer mot de grusomme overgrepene som blir kalt høyreekstreme, som da Lykten bidragsyter Tore Rasmussen ble kastet ut av Storbritannia mai 2018, for å ha engasjert seg i Generasjon Identitet.

Exit mobile version