Site icon Lykten

CNNs TV-anker: «Færre hvite mennesker er spennende»

Hatet mot hvite mennesker, Vesten og vår kultur er inngrodd i akademia, media og politikken. En av de verste aktørene er CNN, som vises på norske TV-skjermer gjennom blant annet Rikspakken. 

TV-ankeret Anderson Cooper er en av de mest hissige politiske ideologene på kanalen. Ukentlig går han til angrep på USAs historie, kultur og snart forsvunne hvite majoritet. Og på mennesker med europeisk bakgrunn. De som bygde USA. Som la grunnlaget for den mektigste nasjonen i Vesten. De som ga millioner av undertrykte europeere en sjanse til et nytt liv.

Les også. Den store befolkningsutbyttingen

Nylig uttalte Anderson Cooper, som selv er en hvit, homofil og milliardær, at «hvite mennesker ikke lenger vil være en majoritet i sitt eget land og at dette er en spennende utvikling og progresjon på mange ulike måter». Cooper fortsetter ved å omtale de som er bekymret for denne utviklingen for «nasjonalister og hvit-makt mennesker». Uttalelsen kom under et intervju med den etnosentriske TV-personligheten Jorge Ramos fra den mexicanske stasjonen Univision. Den samme Ramos som har kalt president Donald Trump en rasist fordi han ønsker å kontrollere grensen mot Mexico for å stoppe den ukontrollerte innvandringen som foregår i stor skala i dag.

Det spørs hva de amerikanske indianerne, urbefolkningen i Australia eller tibetanerne i Tibet synes om en slik sammenligning, der de kjemper for sin rett til å eksistere i sine respektive land og områder. Hva ville mexicanske Jorge Ramos ha sagt hvis Anderson Cooper sa følgende på TV i Mexico: «Brune mennesker vil ikke lenger være en majoritet i sitt eget land og dette er en spennende utvikling og progresjon på mange ulike måter. De som er bekymret for dette i Mexico er nasjonalister og brun-makt mennesker»

Det er også de samme TV-personlighetene, politikerne og akademikerne som har latterliggjort alle påstander de siste tiårene at nettopp denne masseinnvandringen vil føre til at hvite mennesker ender som en minoritet i Vesten. De samme TV-personlighetene som etter hvert massedrap utført av hvite har uttalt og påstått at disse begår massedrapene fordi de tror på «konspirasjonsteorier» og «løgner» om at «de vil ende opp som minoriteter i sine egne land».

Les også: Klokken er fem på tolv – vi må ta Norge tilbake – podcast #8

Frem til 1960 var USA over 90 prosent hvitt. Men etter katastrofen som var andre verdenskrig og etableringen av Sovjetunionen flyttet mange kommunister og marxister til USA. Der begynte de på nytt med å etablere kulturmarxismen. De inntok universiteter, politikken og organisasjonslivet. Og viktigst av alt. Media. (Den samme utviklingen fant forøvrig plass i Norge også red. anm).

Det var da man fikk presset inn «Immigration and Nationality Act of 1965», som gjorde at innvandringen, som hittil hadde vært fra europeiske nasjoner, nå åpnet seg for ikke-vestlige land. Og inn kom de i millioner. Spesielt fra Sør-Amerika. Amerikanske delstater som før hadde vært 80-90 prosent hvite, ble på få tiår minoritetsstater for hvite amerikanere. Byer ble farlige og kriminaliteten skjøt i været. Gjengkriger, drap, narkotika, ran, overfall, hjemmeinvasjoner, bilkapringer, skyting på gater og korrupsjon ble endel av hverdagen i mange amerikanske stater og byer. Det førte til den mye omtalte «White flight» og «Suburbia» hvor hvite familier flyttet ut av byene og til forsteder der man kunne leve i trygghet og rundt sine egne. Fengslene renner også naturlig nok over av ulovlige innvandrere som slipper ut og blir pågrepet og fengslet på nytt. Og slik fortsetter karusellen. Innvandrerne har gjort sitt nye land et speil av det landet de flyktet fra.

Europeisk-ættede nærmer seg raskt minoritetsstatus i USA. Barn er allerede i minoritet i mange byer og delstater. I 2050 vil hvite være i minoritet som helhet i USA. Da vil landet på mange områder bli et 2. og 3. verdensland med massiv fattigdom, uro og ustabilitet.

I dag er fem delstater allerede minoritetsstater for hvite amerikanere. California, Texas, New Mexico, New York og Florida. Flere følger bak. Ifølge statistikk vil hvite amerikanere være en minoritet i USA innen 2050. Landet vil da ligne mer på en 3. verdensnasjon enn den vi er kjent med fra TV og filmer de siste tiårene. Alle områdene der det finnes enorm fattigdom, hjemløshet og kriminalitet er drevet av demokrater og venstreorienterte politikere. 

(SNART EN MINORITET: Skjermbilde/Business Insider).

Utviklingen er lik i mange europeiske nasjoner og det er en dårlig skjult hemmelighet at venstresidens press på åpne grenser og massiv ikke-vestlig innvandring til Europa, USA og Australia er basert på ønske om makt og å vinne politiske valg. Helhvite nasjoner velger ofte konservative og nasjonalistiske partier, mens multikulturelle nasjoner i hovedsak velger sosialistiske og venstreorienterte partier. Og der multikulturelle nasjoner drukner i utenforskap, kriminalitet og terrorisme, så er homogene nasjoner trygge for innbyggerne på gater og torg, uansett når på døgnet man er ute.

Selv den russiske presidenten, Vladimir Putin, har påpekt at hvite kristne nå er en minoritet i USA og at Russland selv må preservere og videreutvikle seg som en europeisk nasjon. 

Også mennesker som før anså seg som venstreorienterte og liberale, men nå har flyttet seg mot sentrum og ut mot høyre og konservativ side, diskuterer utviklingen med folkeutbyttet i Vesten.

Og er du ennå ikke overbevist om at folkeutbyttet – folkemordet – på den hvite befolkningen i USA og resten av Vesten i dag, så bytt ut Anderson Coopers «Hvite mennesker», med «Sorte mennesker», «Gule mennesker», «Jødiske mennesker», «Indianske urbefolkning» eller «Muslimer». Er det «Spennende og progressivt» da? Nei, da ville en kakafoni uten like ha kommet fra de samme mediene, politikerne og akademikerne som uten problemer og selvinnsikt bruker «hvite mennesker» som hoggstabbe for alt som er galt i deres eget ideologiske ventreekstreme univers.

Det mest skremmende – hvis det kan få blitt mer skremmende – er at det er en villet utvikling fra den globale eliten i FN, NATO, EU og banksystemet. Men hvem som styrer alt dette må du nesten finne ut selv.

Exit mobile version