Site icon Lykten

Demokratenes leder Geir Ugland Jacobsen reagerer på knivdrapene i Tyskland

GEIR UGLAND JACOBSEN. (Foto: Demokratene).

Geir Ugland Jacobsen ble nylig valgt som ny leder av Demokratene. Nå reagerer han på de uskyldige ofrene for multikulturalismen.

I et innlegg på Facebook henviser han til en sak omtalt av Document, som forteller litt mer utfyllende om ofrene for knivangrepet i Würzburg. Gjerningsmannen gikk bevisst etter kvinner, og lyktes i å drepe tre stykker.

«Steffi W. ble drept i knivangrepet i Tyskland. 24 år gammel. En annen som ble drept var visstnok en mor som beskyttet sin 11 år gamle datter ved å kaste seg mot terroristen.

82 år gamle Johanna H. forsøkte å gripe inn. Man blir imponert over motet, hun ble selv knivstukket og døde senere av skadene. Og det er flere helter i denne historien. Men ingen av heltene er politikere.

Steffi var ute for å kjøpe kjole, siden hun skulle være brudepike i bestevenninnens bryllup. Men så ble hun drept av en somalier med kniv og munnbind, som ikke hadde fått opphold i Tyskland.

Det ble ikke noe bryllup. Det ble et møte med døden.»

Les også: «Demokratene er anti-globalister og FrP er dessverre globalister»

Geir Ugland Jacobsen kommenterer på Facebook:

Uskyldige europeiske liv ofres daglig av egoistiske og virkelighetsfjerne «godhetstyrranner»! Også i Norge har vi ofret mange. Ingen går i rosetog for dem.

Media vil helst ikke snakke om det – i hvert fall ikke om den unevnelige fellesnevneren som må tilskrives en stor del av stadig flere drap, overfallsvoldtekter og mishandlinger i Europa. Jeg blir så inderlig kvalm! Demokratene vil ta grep som virker. Vi har evnen og viljen. Alt vi trenger nå, er nok stemmer!

Jacobsen siterer sin partifelle Kent Andersen:

«Det vi ble lovet – var ikke det vi fikk

Globalister garanterer, men det holder aldri stikk

De lovet gull og grønne skoger

De lovet mangfold og skarpe hoder

Men her sitter vi med fasiten og den vil koste alt

Og fremtiden vi øyner

Er flere løfter og løgner

Bare løfter og løgner

Nå har globalist-eliten tatt mange nok liv. Nå har de ødelagt nok, og tatt fra oss nok trygghet, frihet, ytringsfrihet, selvstendighet, penger, handlingsfrihet og fremtid. Bli med på bølgen.

Demokratene»

Les også: Hennes navn var Stefanie (24)

Etter de sedvanlige påstandene om at angrepet skyldtes «psykiske problemer», gikk tysk politi ut med beskjed om at knivangrepet ii Würzburg trolig var islamistisk motivert.

Exit mobile version