Site icon Lykten

Diktaturet rykker stadig nærmere!

(Skjermbilde / DDR ansiktsmaske).

Revolusjonens dilemma

Ettersom Vesten i hovedsak valgte blandingsøkonomien og sosialdemokratiet etter den andre verdenskrigen, sto derfor rendyrkede sosialister lenge overfor et stort dilemma i revolusjonens tjeneste. Folket var fornøyd. Og mette og trygge mennesker blir ikke gira på opprør.

Først ødelegge

Hva kan da generere samfunnsomveltning? Maktkåte raddiser fant derfor at sekstiåtterne måtte gjøre noe drastisk med en tilfreds populasjon før de kunne tilby sitt drastiske alternativ. Vesten måtte rett og slett ødelegges innenfra – ja rives i stykker bit for bit. Krise etter krise måtte fremkalles og sentrale maktposisjoner erobres av falske demokrater som i virkeligheten løper diktaturets vei.

Ruiner det gamle

Deres nye ideologiske «hus» kan bare bygges når det gamle ligger i ruiner. En behøver da heller ikke ha mange klare tanker for å annamme at masseimporterer man menneskemasser fra verdens mest tilbakestående kulturer vil dette ende i kaos og ødeleggelse av det bestående.

«Vesten måtte rett og slett ødelegges innenfra – ja rives i stykker bit for bit. Krise etter krise måtte fremkalles og sentrale maktposisjoner erobres av falske demokrater som i virkeligheten løper diktaturets vei.» Vox – samfunnsdebattant 

Tanker må bort

Som om dette ikke skulle være nok finner man på nye «kriser» som podes inn i barn og ungdom via barnehager og skolevesen. Propagandaministeriet spiller ut dommedagsvisjoner for full musikk som om vesten befinner seg om bord i Titanics siste fase. Lydnivået er så massivt at det skal fortrenge folkenes klare tanker.

Motstand umulig

Skulle noen finne på bare å nevne det åpenbare i at jordatmosfærens klima styres av klodens elliptiske ferd rundt solen – noen tiår nærmere og andre tiår fjernere – da hiver krise-regissørene seg over dem som en villhundflokk og støter dem vekk fra fellesskapet.

Redde søker «sterk mann»

Det har da også vist seg at oppskriften virker upåklagelig. For redde mennesker tyr alltid til de som fremstår som «sterke menn» for å bli reddet. Særlig kvinner. All forskning innen sosial-antropologi og psykologi viser med all tydelighet at slik funksjonerer menneskesinnet. Våre dagers internett og sosiale medier bidrar i økt grad til å understøtte den intellektuelle voldtekten av folkene.

Villige til å ødelegge alt

Det krever stor mangel på oppegåenhet over snippen å tro at alt dette vil gå over av seg selv. For når familiene er ødelagte er samfunnet ødelagt. Resten av dævelskapen spes bare på med for å aksentuere tempoet mot vestens undergang innenfra.

Globalsosialistene har nemlig dårlig tid skal bakmennene få oppleve sitt lykkeland oppfylt. Der Marx, Lenin, Hitler, Mao, Stalin & co gang på gang gikk på trynet i virkeligheten, har dagens etterkommere forbannet seg på at det ikke skal skje denne gangen. For nå har de etter sigende eliminert «feila fra i går» og implementert hele samfunnets grunnvoller i dette siste forsøket.

Lykkes de ikke denne gangen er de villige til å ødelegge alt. Etter oss – syndfloden…

Exit mobile version