Site icon Lykten

EU med ønske om nytt Waffen SS?

EUs leder Ursula von der Leyen. (Grafikk: Lykten/Midjourney)

Frykt for folkets vrede

Det kan ikke være annet enn trusler innenfra EU man ønsker å opprette massive militære politistyrker mot. Vi snakker her politisk korrekte, fascistiske kampgrupper som skal kunne sendes rundt i EU for å slå ned på europeisk urbefolkning, som i desperasjon slår seg sammen for å verge seg mot nyankomne som dreper, voldtar, raner og truer i et økende tempo uten at myndighetene reagerer proporsjonalt. Tanken om demokratiske nasjonalstater skal knekkes til fordel for globalorienterte regimers direktiver og selvvalgte forordninger.

Jeg er veldig glad for at dette forslaget endelig har blitt vedtatt av medlemsstatene, som vil tillate oss å mobilisere [opptil] 5000 soldater, trent og utstyrt for å reagere på kriser. Vi vil styrke våre kommando-og-kontroll-evner, og vi vil gjennomføre live-øvelser sammen. Det har aldri skjedd. Europeiske hærer har trent sammen utenfor NATOs rammeverk.

Vi vil bygge bedre verktøy for å bekjempe hybridangrep, hybridkampanjer, cybertrusler og utenlandsk innblanding og manipulering av informasjon, fordi morgendagens slagmarker også er på nettverkene, på cyberrommet, i det ytre rom og på åpent hav. Det handler ikke bare om å erobre land, men også om å erobre folks sinn. Og folket vil til slutt bestemme oppførselen til regjeringene deres og stemmene, for eksempel i FN. Det er stort arbeid å gjøre, ikke med våpen, men med ord, med ideer, motarbeidelse av propaganda og desinformasjon, og å presentere ting slik de er.  – Joseph Borrell – Den europeiske unions høye representant for utenriks- og sikkerhetspolitikk.

Velkjent konsept

Vi kjenner begrepene alternative hærstyrker historisk fra nettopp Tyskland, som under Heinrich Himmler startet Waffen SS og Gestapo for å kue sine egne innbyggere om de skulle finne på å heve kritiske røster mot føreren Adolf Hitler. Øst-Tysklands Stasi – Ministerium fur Staatssicherheit – lå ikke langt etter i så måte. Totalitære ledere frykter alltid folket de undertrykker og tapper det økonomiske blodet av.

Vet hva de gjør

Dagens svikefulle politikere som overlater sine folk i samfunnsødeleggende masseimport fra ikke-kompatible kulturer, skjønner selvsagt at den opprinnelige befolkningen på ett eller annet tidspunkt kan bli så frustrerte at reinspikka borgerkrig kan synes som eneste redning. Det ser vi også i Oslo der det benytttes kollossale beløp på å sikre både regjeringsbygg, nasjonalforsamling og selveste Karl Johans gate i reneste bunkerstil. Politikerne vet godt hva de gjør.

«Dyret»?

Andre fascistiske, europeiske kulturer som Mussolinis Italia og Francos Spania er også skremmende forbilder på dagens globalsosialistiske målbærere. Alle skal tvinges til samme syn. På søndagsskolen lærte vi om gigamakten «Dyret», som på et eller annet tidspunkt ville undertvinge seg verdensmakt i den grad at «ingen skulle få kjøpe eller selge noe» uten å underlegge seg denne makten totalt.

Gir seg aldri

Det virker altså åpenbart at hele menneskehetens historie er en gjentagende serie av maktsyke diktatorspirer som ikke «parkerer skoa» før de har lagt under seg så mye av omverdenen som det er mulig å presse inn i et liv på 70-80 år. Det må ligge noe i genene til et mindretall som ikke ser annen utvei for å nå sine mål enn tvang. Reellt demokrati er for disse bare en irriterende fartsdump.

Totalt herredømme

Det vi nå er vitner til overgår imidlertid all stormannsgalskap vi kan drømme om. «First we take Manhattan, then we take Berlin» synger Leonard Cohen i sin berømte sang. Men verdens rikeste og mektigste legger nå ikke lenger skjul på at det er intet mindre enn totalt verdensherredømme de er ute etter.

Er du imot er du en gal hater

Det blir forsøkt fra globalarkitektenes side å omtale kritikerne som konspirative personer med psykiske svekkelser. Det er jo ikke lett å avfeie disse «deplorables» som faktisk siterer elitens jevnlige uttalelser og deres «slip of the tongues», når det blant annet er fanget på film. Men blir det for vrient å omtale oppegående entiteter som psykotiske, tar man bare ett trinn ned og anklager motstandernes tale som hatprat, rasisme, onde veiledere og andre tomme, negative omtaler uten substansielt innhold. På samme nivå som vi som barn kunne omtale medelever som «dummenikken».

Kort vei til hengemyra

Fascistoide, samfunnsmessige utviklingstrekk blir alltid søkt bagatellisert av regissørene. Og vips risikerer man å havne i den samme hengemyra som eksempelvis europeerne erfarte i mellomkrigstiden. Da all motstand sakte men sikkert forstummet og banet veien for nazistenes og fascistenes grusomheter i de «nasjonalsosialistiske arbeiderpartiene». Eller for den saks skyld utviklingen i Sør-Amerika på 60-tallet, eller dagens Kina og Nord-Korea. Problemet er jo at store deler av venstresiden liker diktatur. De kaller det alltid «proletariatets diktatur». Men proletarene er der alltid like undertrykket som i religiøse diktaturer. Makt for enhver pris synes å være devisen.

Hold deg våken!

Det gjelder derfor å holde seg våken og straks ringe i alarmbjellene når man ser de samme utviklingstrekkene -parallelt med jevnlige, uomtvistelige utsagn fra Davos – der «sosialistiske» statsledere og deres milliardærvenner utbasunerer maktvyer som virkelig burde bekymre flertallet av jordens befolkning. For en ting er sikkert. Det hele ender alltid til slutt i konsentrasjonsleire og tortur når uenighet med de styrende blir til «hatprat».

Husk – det er for seint å snyte seg når nesa er borte…

Exit mobile version