Site icon Lykten

EU/NWO: Heller verdenskrig enn tap?

Siste mulighet

For Ursula von der Leyen og den ikke-folkevalgte EU-eliten i aksen Berlin-Paris-Brussel er derfo et ukrainsk EU-medlemskap det nest beste alternativet – for ikke å si siste – i deres kamp for å knekke russerne og bane veien for New World Order og The Great Resett.

Orban nøytralisert?

Dette krever imidlertid at alle EU’s medlemsstater står sammen om å innlemme Ukraina. Til nå har Ungarn og Viktor Orban strittet imot. Dette har fått EU til å holde tilbake milliarder av Euro til ungarerne. Siste er at von der Leyen overfører pengene til ungarerne om bare Orban holder seg nøytralt borte fra selve avstemmingen når resten av unionen ønsker ukrainerne velkomne inn i varmen. Slik kan Zelensky komme bakveien inn. Og frem dit bidrar Støre med sitt oljefond.

Oppsiktsvekkende

Samtidig blir det oppsiktsvekkende presisert at til tross for engelskmennenes Brexit, gjelder deres utmeldelse ikke EU’s tilgang til hele det britiske militærapparatet, dersom EU-stater skulle havne i krig. Dette ble aldri foreholdt britene da de gikk til valgurnene.

Vi kan nå derfor se globalregissørene bygge opp en ny vei for vesten der krigen kan trappes opp til nye høyder. Det synes som tilhengerne av WEF ikke skyr noe middel for å gjennomføre sine hensikter worldwide. For om Ukraina bare er inne i EU-varmen, vil jo samtidig den vestlige militære innsatsen gis mye større legitimitet.

NATO inn bakveien

Sugerøret i vestlige statskasser blir med ett maktpåliggende og udiskuterbart. Så selv om Ukraina ikke er NATO-medlem og paragraf 5 kan utløses, så er den vestlige militærmaskinen sneket inn bakveien når ett EU-land vil hjelpe et annet. Og straks et EU-lands soldater kommer i militær konfrontasjon med russerne & co vil den fanatiske vestlige global-eliten kunne se sitt snitt til å involvere NATO.

Siste mulighet for NWO

Slik det ser ut på slagmarken nå er dette eneste mulighet for vesten til å snu krigslykken. Det er global-regissørenes siste mulighet for å knekke det viktigste hinderet for en ny verdensregjering under en reformert FN-paraply. Store land som Kina, India, Brasil m.fl. sitter derfor mer eller mindre på gjerdet og venter i spenning på utfallet.

Vinner russerne, faller Vesten

Vinner russerne dette gamet, vil de fallerte vestlige finansene ramle sammen som et korthus. Det er derfor nå eller aldri for EU og Demokratene i USA. Selv om faren for en nukleær verdenskrig ligger i kortene, er den risikoen akseptabel i regissørenes øyne når alternativet likevel er Vestens undergang som verdensledende. Og slutten på eventyret om en verdensregjering.

Verdenshistorie

Siste hinder for planene er The Donald, som har lovet å slutte denne krigen på dagen om han blir valgt. Det er derfor all mulig grunn til at ALT vil bli brukt for å hindre hans kandidatur. Fra massive cyberangrep valgdagen, til en krigstilstand som gjør at valget må utsettes. Eller ren avliving. Selv om republikanerne er i flertall i kongressen, er flere av dem upålitelige «rhinos». Og til syvende og sist dominerer Demokratene i siste-instansen senatet. Vi står i virkeligheten foran det største verdenshistoriske oppgjøret ever.

Dette innlegget ble først publisert på nettstedet Derimot.no

Exit mobile version