Site icon Lykten

Hei 1. mai-kaffesosialister, hvor er parolene for Venezuela?

Mens venstresidens idealsamfunn i Venezuela går i tusen biter – som alle andre sosialiststater før dem – så tråkker norske sosialister rundt i byene våre med de samme gamle utslitte parolene og frasene. Uten evne til å se realiteten i hvitøyet. 

Sosialisme fungerer ikke. Det river ned samfunn og nasjoner raskere enn folket rekker å bygge dem.

De samme talerne og idealistene som står på torgene i Oslo, Trondheim, Bergen og andre byer i Norge i dag, hyllet sosialistregjeringene i Venezuela da de kom til makten. Det tok ikke mange årene før folket spiste kjæledeggene sine og rotet i søplekasser etter mat. Tidligere kvinner i arbeide måtte ut og prostituere seg for å sette mat på bordet for barna. Menn måtte inn på dyrehagen og drepe dyra for å ikke dø av sult. Millioner har flyktet til nabolandene. De siste dagene har grufulle bilder rullet over skjermen der sosialistregjeringen har sendt ut militære styrker som kjører over protestanter i gatene og skyter med skarpt. Blodet bokstavelig talt flyter i gatene.

Les også: VERRE ENN SYRIA. Sosialistregjeringen i Venezuela har ført landet ut i historisk humanitær krise

(OBS: Sterke bilder i videoen – ikke trykk på play hvis du ikke ønsker å se dem).

Timingen kunne ikke vært verre. Men allikevel står altså de velfødde og kaffedrikkende sosialistene i Norge på bruskassa og tordner ut de samme frasene som fikk Venezuela til å gå ad dundas på få tiår. Man kan få fnatt av mindre. 

Her er parolene til de norske sosialistene som står under kommunistiske faner på norske torg og gater i dag (Fra kommunistbloggen VårtOslo):

Ikke ETT ord om Venezuela. Eller Cuba. Eller Kina. Eller noen av de andre feilede sosialistiske statene. Ikke ett ord om de mange millionene på flukt, de drepte, de torturerte, de ødelagte familiene, de foreldreløse barna. De norske sosialistene lever i en liten boble her oppe i Skandinavia. Husk at Venezuela er en oljerik nasjon som en gang var svært velstående. Det kan skje her også om de rødgrønne virkelig får kloa i makten. 

1. mai bør avvikles og gjøres til en vanlig arbeidsdag. Og sosialistene bør se seg skikkelig i speilet og spørre seg om hva de faktisk står for. For de bildene som i dag ruller over skjermen fra Venezuela bør gjøre at lyset slås på selv i de mest tette hodene på norsk venstreside.

Exit mobile version