Site icon Lykten

Kaos og ville tilstander på Stortinget

Stortingspartiene og den nye regjeringen fortsetter med å flå det norske folk med viktige saker som en feilslått innvandringspolitikk, EØS og Schengen, Acer, ulike avgifter, samt bompenger og vindturbiner. Dette bare for å delfinansiere veibygging i Norge og billig strøm til Europa. Dette skjer samtidig som mange av stortingsrepresentantene ikke engang vet sin egen adresse, hvor de bor og har sitt hjem.

Samtidig som dette pågår i full styrke øker forskjellene i Norge med de rekordhøye strømpriser som beviselig utarmer folk med lavere inntekter – gjennom de «knallharde regningene» som overhodet ikke tar hensyn til hvor mye du har i lommeboka som pensjonist, student og uføretrygdet. Og milliard-strømmen av norske skattemilliarder ut av Norge når dessverre stadig «nye høyder» uten nødvendig styring og kontroll.

Jeg mener bestemt bestemt at det er «hjerterått» at de som i Norge som har minst – ikke har penger til å bruke å nødvendig strøm til oppvarming og kjøre bil. Dette er en dypt urettferdig utvikling som Demokratene vil ta sterk avstand fra. Nå må alle politikere på alle nivåer snarest kunne innse at dette politiske «sviket» ikke lengre kan forsett ovenfor det norske folk.

Når det gjelder høy strømpris og bompenger for medmennesker med lav inntekt, så kan det alt for ofte føre til at det ikke lønner seg å være i jobb – samt å delta i viktig frivillig arbeid, lag og foreningsliv. Denne meningsløse og «hodeløse politikken» ovenfor nordmenn vil Demokratene ha en snarlig slutt og stopp på.

Tålmodigheten er slutt – for nå må faktisk milliardene brukes på nordmenn i Norge.

Exit mobile version