Site icon Lykten

MDG ødelegger norsk natur

(Foto: Pixabay)

Vindmøller skaper store ødeleggelser i norsk natur. Naturen i seg selv blir skjemmet av master, veier og kraftlinjer. Og så blir fugler, også rød-listede arter som kongeørn, hakket i biter. Jeg vil tro mange fugler opplever en langsom og smertefull død etter å ha fått kappet av en vinge. Og møllene dreper selvsagt også insekter.

I MDGs program går det frem at partiet vil ha enda flere vindmøller på land. Det fremgår riktig nok at utbytningen skal være «skånsom». Men skånsomheten vil ikke hindre at MDGs vindmøller kapper vingene av enda flere fugler. Når det gjelder vindmøller til havs vil MDG ha storstilt satsing. Resultatet vil bli enda dyrere strøm (vi betaler for dette gjennom høyere priser på kraft og nettleie). Og stadig flere sjøfugler vil få kappet av en vinge med de smertene det innebærer.

I motsetning til MDG så er Demokratene et ekte miljøparti. Det kan nevnes at vi i Demokratene ikke bare vil ha stans i nybygg av vindmøller. Vi vil også ha vekk de eksisterende vindturbinene!

De store kostnadene knyttet til MDGs innvandringspolitikk vil også skape finansieringsbehov. Den norske stat løser ofte sine økonomiske problemer med å utvinne petroleum – Christen Krogvig, Demokratene

Et annet viktig punkt for de som er opptatt av å bevare natur, er å bremse befolkningsveksten. Det er den høye befolkningsveksten som gjør det nødvendig å legge stadig mer norsk natur under asfalt eller betong. Flere mennesker skaper behov for flere hus, skoler, veier, hoteller, fabrikker osv.

Det som skaper befolkningsvekst i Norge er innvandringen. Og MDG vil liberalisere asylpolitikken og øke mottaket av kvoteflyktninger (dette tallet har for øvrig blitt mangedoblet under Ernas regjering). MDGs innvandringspolitikk skaper høy befolkningsvekst og dermed stadig større ødeleggelser av norsk natur.

Den høye veksten øker også CO2-utslippene. Men heldig vis er det lite som tyder på at slike utslipp har stor betydning for klimaet. Men det er et tankekors at MDG som hevder at den største faren menneskeheten står overfor er økte CO2-utslipp, ønsker høy befolkningsvekst og dermed høyere utslipp. De store kostnadene knyttet til MDGs innvandringspolitikk vil også skape finansieringsbehov. Den norske stat løser ofte sine økonomiske problemer med å utvinne petroleum…

Demokratene vil tvert i mot stramme inn norsk innvandringspolitikk radikalt. Da vil befolkningsveksten falle som en sten. Behovet for å legge nytt land under asfalt og betong blir derfor kraftig redusert.

Det bør være åpenbart at MDGs vindkraftpolitikk og MDGs innvandringspolitikk skader norsk natur. De av velgerne som er opptatt av naturvern bør stemme på Demokratene ved høstens valg. For Demokratene er klassisk naturvern en høyt prioritert sak.

Exit mobile version