Site icon Lykten

NRK + islam = sant

(Pixabay)

Et spørsmål.

Hvordan kan en politisk venstreside i Norge ønske islam inn i landet med åpne armer? Dere vet, den samme politiske venstresiden som har kjempet med nebb og klør for å avkristne Norge. Som brant bh’er på Karl Johan. Som har kjempet for kvinner og barns rettigheter.

Nå er alt kastet på havet. Ikke bare det. Man har lagt på hjertet en ørkenreligion som står som klar leder av terror, krig, forfølgelse, kvinneundertrykkelse og et menneskesyn uten demokrati, stemmerett, ytringsfrihet eller menneskerettigheter. Rett inn i den norske stua.

Islamske nasjoner opererer den dag i dag med dødsstraff for homofili og utroskap. Med offentlig pisking. Med hengning på torg i heisekraner. Og da har vi ikke engang rørt Hamas, al-Qaida, Hisbollah eller IS.

Følgere av denne religionen har vi altså skaffet oss ca. 200.000 mennesker av i Norge etter 40 år med masseinnvandring, familiegjenforening og økte barnekull for de som innvandret. Det skulle jo ikke bli noen forandring i det norske samfunnet, sa de på TV på 1980- og 90-tallet når folk begynte å bli bekymret. 

En av lederstjernene for denne utviklingen har vært NRK, som har hatt den ene blodrøde sosialisten etter den andre i sjefsstolen. Litt etter litt, som kinesisk vanntortur, har man sluppet inn islam i programutvalget sitt. Litt innslag her, litt musikk der. En programleder her og en bønnestund der. Og nå er det altså helt ute; en offisiell, direktesendt muslimsk helligdag, betalt av skattebetalende nordmenn gjennom tvungen lisens. Og man proklamerer det stolt på sin egen nettside:

Søndag kveld skal NRK markere den muslimske høgtida id med direktesending. Det blir fyrste gongen ein vesteuropeisk kringkastar lagar ei slik sending.

Tenk på det. Kristne og sekulære mennesker tvinges altså å betale for islamsk propaganda i sitt eget land. NRK-artikkelen er ren propaganda i god nordkoreansk stil. Her er det bare hyllester og glødende omtale av den 1400 år gamle religionen.

«Spennende mat», «mangfold», «positivt bidrag», «endel av norsk hverdagsliv», «kristendommen og islam er like», «inkluderende samfunn». 

Så hva er det egentlig som foregår inne i hodene til NRKs ledelse når de nå kjører direktesending av «Festen etter fasten – Id mubarak» i beste sendetid? I det hele tatt i det politiske miljøet på venstresiden? Men tro ikke at høyresiden er langt bak. Statsminister Erna Solberg fra Høyre vil ikke være noe verre enn sine sosialistiske venner. Hun gikk likegodt ut på regjeringens offisielle kanal med åpningsordene: «Kjære alle norske muslimer som feirer id»!

 

Sammen har de rødgrønne og blåblå kastet ut statskirken og invitert satans religion inn bakdøra. Representert av en 12-årig jente som er kjønnslemlestet, tvangsgift og påtvunget nikab, hijab eller burka. Dette hylles altså av de samme sosialist-tantene som skrek seg hese på Karl Johan mens de brant bh’er og vandaliserte pornobutikker. 

Ifølge NRK sin artikkel om den direktesendte Id mubarak-feiringen er det «toleranse» å gi rom i Norge for «intoleranse».

Hurra for NRK og islam! 

Exit mobile version