Site icon Lykten

Nye tyranner fødes i kveld!

Same shit, new wrapping

Devisen er den samme i dag som sist. Du skal slippe å eie noe. Alle skal være like og alle skal være lykkelige. Same shit – new wrapping. For som folket sa da Sovjet falt: -Staten later som de betaler, så vi later som vi jobber.

Effektiv knebling

Så hva er det Klaus Schwab og World Economic Forum hoster opp denne gangen som verdens ledere – inklusive Støre og Barthen – biter på kroken etter? Jovisst – for om man denne gangen først fjerner de eldre med historisk ballast, og fordummer og ensretter barn og unge, samtidig som hele verden samles under en politisk paraply – ja, da vil all opposisjon til stadig nye forfeilede mål kunne knuges effektivt.

All motstand knebles

Det vil da ikke lenger finnes alternative samfunnsmodeller som utgjør et korrektiv. Marx’ kommunistiske manifest og Adolfs sosialistiske «Mein Kampf» fikk dødsstøtet fordi parallelle politiske ideologier lyste opp i de mørkeste politiske krokene hos diktatorene. Når den nye verdensordenen gjennomføres vil all motstand forsvinne sporløst uten innsigelser fra brysomme demokratiske naboregimer.

«Flyktede nordmenn»

Noen har nå også tenkt at dersom vi blander alle raser og kulturer i samme gryte uten fluktmuligheter, vil man tvinges til samarbeid. Derfor er ofte ikke velferdsmigranter tradisjonelle flyktninger. Mediene og godhetsindustrien kaller flere av dem «nordmenn» som må hentes «hjem» selv om de aldri har vært i Norge eller kan ett eneste norsk ord. Og «flyktningene» reiser tilbake på ferie der de «flyktet» fra. Da har selvsagt masseimporten helt andre beveggrunner.

Begynn med ungene

En annen viktig forutsetning for globalarkitektene er å tvinge folks unger via nytt lovverk og inn i institusjoner der de effektivt indoktrineres til det nye store VI. Der alt som heter patriotisme og nasjonalkonservatisme er rasistisk og ulovliggjort. Når alternative, antagonistiske kulturer er utjevnet og alle raser blandes genetisk sammen, mener man målet – the new world order – er nådd.

Målløse kreaturer

Annerledestenkende blir et skjellsord og ingen vil kunne heve seg intellektuelt over andre. Fra å være guder over dyrene blir menneskene selv målløse kreaturer. Hva kan passe Adolfs og Stalins globale etterkommere bedre? Men dette er hva som er i emning rett for våre øyne. Det er jo bare å lese Klaus Schwabs teser. Og til ham reiser vestlige toppledere og oligarker i hopetall for å forenes i den nye læren. Ja, Norges Gaza-minister har jo selv vært en WEF-leder.

Lykkeregimer

Disse ideene er ikke nye. Men for at de denne gangen skal mene seg å lykkes, må de ikke «gjøre oppat feila fra i går», men inkorporere hele planeten i prosjektet. Om du ikke blir svett på ryggen av dette som seiler opp, så ta eksempelvis en titt på et annet av historiens liknende «lykkeregimer» som var høyst virkelig helt frem til 8. desember 1991:

Du må ikke sove!

Som ung skrev også jeg dikt, og ett endte slik:

«Hvor er så håp i hvert slag, hver duell
– nye tyranner fødes i kveld».

Dette betyr som forfatteren Arnulf Øverland påpekte 1937 i «Du må ikke sove!» :

«Du mener, det kan ikke være sant,
så onde kan ikke mennesker være.
Der fins da vel skikkelig folk iblandt?
Bror, du har ennu meget å lære!»

Ellers våkner vi atter hjelpeløse opp i et samfunn under menneskelig fornedrelse.

Exit mobile version