Site icon Lykten

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

Exit mobile version