fbpx

Asylsøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Et badeland i Tyskland har nå utestengt ikke-vestlige innvandrere fra å komme inn på området etter at en gruppe menn hadde begått en rekke obskøne og frastøtende handlinger, samt ledd i ansiktet til de ansatte da de ble konfrontert med sin groteske oppførsel.

En gruppe asylinnvandrere bestående av både kvinner og menn ble fanget på overvåkingsfilm på Johannisbadet i byen Zwickau, mens de holdt på med uakseptabel oppførsel, inkludert masturbering i boblebadet.

På et annet opptak ble de avslørt å forurense barnebassenget, da de gjorde sitt fornødne mens de var i bassenget og seksuelt forgrep seg mot andre badegjester, ifølge den tyske avisen Bild.

Les også: 16 år gammel tysk jente ber om hjelp: «Dere har ødelagt mitt land»

D

JOHANNISBADET: Den gamle ærverdige bygningen har vært innbyggernes stolthet og blitt brukt som basseng i mange år uten problemer. Det snudde seg imidlertid når byen tok imot nærmere 1.000 flyktninger. Nå opplever man seksuelle overgrep og obskøniteter i forbindelse med flyktningenes besøk der. (Foto: Wikimedia Commons).

Hendelsene skal ha kommet ut til pressen etter at et internt dokument ble lekket av en ansatt i kommunen. Avisen Bild har publisert deler av dokumentet for sine lesere.

Masturberte og ejakulerte i boblebadet

Rainer Kallweit skrev i brevet at badet måtte utestenge asylsøkere inntil videre etter den sjokkerende hendelsen, som har ført til at lokale beboere har sluttet å komme dit:

– En asylsøker har masturbert i boblebadet og lot utløsningen komme i vannet. Denne hendelsen har blitt fanget på overvåkingsfilm.

Kallweit skriver videre at gruppen av menn som ble kastet ut for denne oppførselen, kom seg inn i bassengområdet ved en senere anledning og tok «selfies», mens de var i boblebadet og ropte og hoiet hele tiden.

Les også: Overgrepene på nyttårsaften og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Bæsjet i barnebassenget

Kallweit skriver om et annet basseng i lokalområdet, hvor en «gruppe av unge kvinner og barn» brukte barnas treningsbasseng, da ingen av dem kunne svømme. De skal så ha «forurenset bassenget etter å ha brukt det som et offentlig toalett, noe som førte til at lokale innbyggere umiddelbart forlot bassengområdet».

Dette var imidlertid ikke den eneste gangen bassenget opplevde vandalisme. Dagen før skal «8 utenlandske menn ha oppholdt seg i saunaen», hvor de trakasserte lokalbefolkningen til en slik grad at de ansatte måtte fortelle andre innvandrere at saunaen var ute av drift, hvis det oppholdt seg kvinner der.

Badevaktene måtte også beskytte kvinnene i bassenget mot asylsøkerne, som skal ha ønsket å komme seg inn i jentegarderoben.

Politiet i byen skal nå gå gjennom påstandene og vil ved lignende oppførsel i fremtiden bli tilkalt øyeblikkelig.

Den lokale radiokanalen kan fortelle at oppførselen til asylsøkeren har gjort innbyggerne svært opprørte. Et antall seksuelle overgrep mot kvinner og barn skal også ha blitt rapportert.

Asylsøkere vil først måtte gå gjennom et kurs i «oppførsel mot kvinner og jenter i svømmeklær, og retningslinjene ved opphold i badene», før de kan få lov til å komme tilbake.

Les også: Selina fortalte om sex-mobben – henges ut som rasist

Seksuelle overgrep mot unge jenter og smågutter

Men oppførselen i den tyske byen Zwickau er imidlertid ikke unik. Nettstedet Breitbart.com, kan fortelle at flere seksuelle overgrep mot barn på svømmebasseng har funnet sted. Jenter ned i 11-års alderen og gutter helt ned i 3-års alderen skal ha blitt antastet av innvandrergjengene.

I byen München skal et par unge jenter som var på en vannsklie i det lokale badelandet ha blitt tafset på under svømmetøyet, og muligens voldtatt, av en gruppe flyktninger.

Mennene som sto bak overgrepene skal ha syrisk og afghansk bakgrunn og ble arrestert, og så løslatt av politiet.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Pressgrupper tvang asylsøkerne tilbake til bassengene

Myndighetene i byen Bornheim valgte å stenge badet for mannlige asylsøkere i forrige uke, noe som skapte overskrifter i media verden over. Ledelsen i byen valgte å gjøre dette etter de hadde mottatt flere klager på at kvinner skal ha blitt seksuelt forgrepet på i bassengområdet.

Men venstreorienterte pressgrupper og flyktningorganisasjoner skal da ha kalt avgjørelsen «diskriminerende» og mente at badet kunne bli saksøkt av innvandrerne.

Som et alternativ så har badelandet valgt å åpne for asylsøkere igjen, men har nå satt opp store plakater med klare tegninger der det vises til hvilken oppførsel som ikke er akseptert. Det inkluderer tafsing på kvinner og å respektere vestlige kleskoder.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende i Tyskland av to tyrkere

DF

«INFORMASJON»: Regel nummer 12: «Det er ikke lov å verbalt eller fysisk seksuelt fornærme kvinner uansett klesdrakt».