Site icon Lykten

Regjeringens politikk en katastrofe – barn må bevæpne seg med kniv i storbyene våre

(Illustrasjonsbilde/Pixabay).

En av de som er ansvarlig for den grove utviklingen i gatekriminalitet i norske storbyer er den tidligere marxist-leninisten og Ap-politikeren Jan Bøhler (nå Sp), som i mange år var en sentral pådriver på for masseinnvandringen og ghettofiseringen av norske storbyer, i særdeleshet Oslo.

Nå er han bekymret og forteller at han er «skjelven i kroppen» etter at han mandag formiddag var vitne til at en ung gutt ble funnet knivstukket på en rutebuss i det innvandrertette området Furuset. Still deg i køen, Bøhler. Dette er gårsdagens nyheter. Faktisk nyheter fra godt tilbake på 1990-tallet da utviklingen for alvor begynte.

Les også: Mishandlet barn på kjøpesenter – denne gangen slapp de ikke fengsel

ANSVARLIG: Jan Bøhler har gjennom en lang karriere som kommunist og marxist i norsk politikk bidratt til at vi i dag har en utrygg hverdag for mange barn i Oslo. Nå later han som han er sjokkert over utviklingen og ønsker «kniv-kontroll» på T-banen. (Foto: Stortinget).

Dette er jo hverdagsmat for oss som har vokst opp i Oslo. Og for politiet. Og legevakten. Og akuttmottaket på sykehusene i storbyene våre. Bruk av kniv, og etter hvert skytevåpen, har blitt en del av hverdagen for tusenvis av barn og voksne som bor i drabant-Norge. Bøhler ønsker nå å innføre kniv-kontroll for alle som bruker T-banen i Oslo.

Men det er ikke kniver som er problemet, Bøhler. Det er menneskene som bruker dem. Mennesker du og dine politiker-allierte på Stortinget har sluppet inn i landet vårt gjennom en nærmest spinnvill masseinnvandring siden 1970-tallet, da du som ung marxist-leninist fomlet deg gjennom dine første steg i din politiske karriere.

Bøhler og hans kumpaner i den rødgrønne politiske kabalen som har styrt Norge – nå også med de blåblå ved makten uten synlige endringer – har radbrekket vår en gang trygge og rolige nasjon. At de nå plutselig skulle stå der og gispe som en vestkantfrue som har forvillet seg inn i Oslo øst er ikke troverdig på noe plan.

Dette har vært en villet og ønsket politikk basert på deres marxistiske multikulturelle utopi klekket ut i diktatur-stater med millioner av liv på samvittigheten. At de fikk lov å prøve seg med denne i Norge også er en nasjonal skam. Og en forbrytelse mot minnet til de som har mistet livet sitt i kampen mot nettopp denne grusomme ideologien.

To gode naboer

Det er ikke mer enn en måned siden en annen Ap-broiler ønsket «forbud mot macheter i Oslo». Macheter. Nå vil en annen radikal sosialist altså innføre knivkontroll på offentlig transport. Dette er resultatet av deres egen politikk. Ikke en helt tilfeldig samfunnslig utvikling som kom fra det store intet. Det er en direkte konsekvens av Arbeiderpartiets innvandringspolitikk. Av landsmoderen Gros drømmesamfunn. Repeter det tre ganger, sånn at det sitter.

Fra Lykten: 

Vil forby macheter – men ikke menneskene som bruker dem

En typisk venstreorientert politiker ser ikke skogen for bare trær. Byrådsleder Raymond Johansen forstår ikke at det ikke er machetene som er problemet, men menneskene som bruker dem.

Byrådlsleder Raymond Johansen
Foto: Bernt Sønvisen (CC BY-ND 2.0)

De bruker kniver. Forby det. Macheter? Forby det. Hammere? Forby det. Sverd? Pistoler? Planker? Balltrær? Batonger? Gafler? Nødhammere? Biler? Arbeiderpartiets byrådsleder Raymond Johansen viser at han ikke forstår årsakssammenheng. 

Fra NRK:

– Vi vet at det er gjenger i Oslo som blir tatt med macheter og sverdlignende våpen.

Det sier en tydelig frustrert byrådsleder Raymond Johansen. Han er skuffet over at det fortsatt ikke er kommet på plass et macheteforbud.

– Et forbud er riktig å få til. For macheter skal ikke brukes av gjenger her i Oslo. Macheter skal brukes i jungelen, og Oslo er ingen jungel, slår byrådslederen fast.

Les også: Kriminaliteten i det norske samfunnet er ønsket

Kriminelle. Bander. Drapsmenn. De bryr seg ikke om forbud. Eller om om sine ofres helse. Eller om overbetalte dessert-politikere som med dyre dresser og privatsjåfører forsøker å forme sitt utopiske drømmesamfunn der nede på gaten.

Det handler om å stoppe masseinnvandringen fra den tredje verden. Om å gjeninnføre grensekontrollen innad fra Europa, slik at kriminelle europeere ikke kan reise fritt frem og tilbake. To fluer i en smekk.

Les også: Innvandrere fortsetter volden i Oslo under koronakrisen

Vi har nok med våre egne kriminelle. Mer enn nok. Vi trenger ikke å importere klanmentalitet og total mangel på empati fra det afrikanske og asiatiske kontinentet der et menneskeliv ikke har noen verdi. Og vi trenger heller ikke å importere kriminelle og uønskede elementer fra våre nabostater i Europa som ler av vårt politi og ser på våre fengsler som et hotellopphold.

Å forby macheter vil ikke fungere, Raymond. Din idiot. Vi må stenge grensen. Stoppe masseinnvandringen. Og repatriere de som har kommet hit. 

Da kan du selge macheter på gaten om du vil, uten at det vil være noe problem for vårt samfunn. Pistoler også for den saks skyld, om du virkelig ønsket det.

For da har vi sperret «jungelen» du snakker om ute.

Les også: Lærerne skremt over utviklingen på skolen i Oslo

Les også: OSLO: Gjengslagsmål, knivstikking og trusler mot politiet – unge innvandrere fyller politirapportene

Exit mobile version