fbpx

OSLO: Gjengslagsmål, knivstikking og trusler mot politiet – unge innvandrere fyller politirapportene

Gjengkriminalitet, utenforskap, gruppepress, lav moral, aggressivitet, klanmentalitet – innvandrerungdom på Oslos østkant skaper en kopi av utenforskapsområdene i Sverige og Danmark. Bilbranner, skolebranner, forsøpling, graffiti, våpenbruk, narkotikasalg, angrep på politiet, ran av norske barn og ungdommer, æreskultur mot jenter og kvinner, utpressing og trakassering av etniske nordmenn som fremdeles bor i nærområdene.

Det «nye Oslo» i all sin glans.

Alle de involverte i de sakene som omtales nedenfor kommer fra nasjoner som kommer langt bak Norge på intelligensskalaen og som ifølge offentlige statistikker omtales som den 3. verden eller utviklingsland. Hvordan norske politikere og eliten så for seg at disse menneskene skulle integrere seg og bringe et høyteknologisk og trygt samfunn videre, er et viktig spørsmål. Vi hadde for eksempel ikke hatt disse problemene hvis vi hadde hentet inn 500.000 svensker, dansker, finner, sveitsere, nederlendere, tyskere, briter, polakker eller russere. Istedenfor har vi fylt opp vår nasjon med pakistanere, irakere, somaliere, syrere, eritreere, etiopiere, afghanere, tyrkere, marokkanere, nigerianere, romfolk og kosovoalbanere.

Her er resultatet.

Les TV2s nyhet om saken.

Les TV2s nyhet om saken.

Norge ligger ennå et par tiår bak vårt naboland Sverige, hvor masseinnvandringen startet litt tidligere og har eskalert i betydelig større skala. Her er vanlige og ukentlige eksempler fra Sverige:

Facebook Comments